Germanul Boris Dlugosch revine în faţa petrecăreţilor din Timişoara. Vezi unde va...

Germanul Boris Dlugosch revine în faţa petrecăreţilor din Timişoara. Vezi unde va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Binecunoscutul producător şi DJ german Boris Dlugosch va fi prezent din nou în Timişoara
Binecunoscutul producător şi DJ german Boris Dlugosch va fi prezent din nou în Timişoara

Binecunoscutul producător şi DJ german Boris Dlugosch va fi prezent din nou în Timişoara, în cadrul unui eveniment care va avea loc sâmbătă 22 octombrie, la No Name.

Artistul german a mixat în premieră în ţara noastră în cursul acestei veri, chair la Timișoara, şi a avut parte de un succes deosebit în rândul amatorilor de muzică electronică.

În 1986, la vârsta de 16 ani, Boris Dlugosch şi-a început cariera de dj, dovedind faptul că învăţase mult de la mentorul său, Stockhausen, dar şi că era capabil, prin intermediul talentului său, să-şi pună amprenta asupra propriei muzici.


Sound-ul caracteristic al său este funky deep-house, iar alături de nenumăratele sale hituri, artistul a remixat piese pentru Mariah Carey, Mary J. Blige, Jovanotti, A-ha, Röyksopp, Moloko sau Daft Punk. Recent, Boris Dlugosch a realizat un remix pentru Mighty Dub Katz (pseudonimul lui Fatboy Slim), piesa „Just another groove” ocupând prima poziţie a clasamentului alcătuit de Traxsource.

Alături de invitatul special al nopţii, vor mai mixa şi Ovijay şi Andreas Sam. Ovijay şi-a început cariera în 1999 în clubul Evolution şi îi menţionează la influenţe pe Jeff Mills, Luciano sau Frankie Knuckles. Andreas Sam s-a născut în 1991 la Salonic (Grecia) şi a avut apariţii alături de Aaaron, Superlover, Dario Dattis,  Teenage Mutants sau Ninetoes. Ca şi producător de muzică, Andreas Sam a lansat compoziţii la label-uri din SUA, Marea Britanie, Grecia sau Lituania.

Biletele pentru acest eveniment costă 15 lei în avans, 20 lei la faţa locului până la miezul nopţii şi 25 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.