Gospel Fără Bariere, concerte caritabile pentru copiii și tinerii din familii defavorizate

Gospel Fără Bariere, concerte caritabile pentru copiii și tinerii din familii defavorizate

0
DISTRIBUIȚI
Concertul este cu intrare liberă și donații libere pentru copiii și tinerii din familii defavorizate,
Concertul este cu intrare liberă și donații libere pentru copiii și tinerii din familii defavorizate,

Asociația Culturală TGP e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cea de-a VI-a ediție Gospel Fără Bariere din acest week-end. Publicul este așteptat duminică 23 octombrie la ora 18 la Biserica Catolică din Jimbolia. Concertul este cu intrare liberă și donații libere pentru copiii și tinerii din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de Zi al Asociației Blythswood Banat din Jimbolia. Corul – amatori din Timișoara și un grup de copii de la Centrul de Zi – va fi acompaniat de Marcelle Poaty-Souami la pian, Silviu Dan Iliescu la chitară și Sergiu Cătană la tobe, sub conducerea muzicală a dirijorului german Dominic Samuel Fritz, președintele Asociației.

Participanții vor repeta o singură zi, sâmbătă, 22 octombrie și vor susține un prim concert în aceeași seară la Azilul de Noapte „Pater Jordan” al Federației Caritas din Timișoara, pentru oamenii fără adăpost.


Duminică după-masa coriștii vor da și un mini-concert teaser în cel mai sărac cartier al Jimboliei, pentru a invita familiile copiiilor la concertul public de la biserică.

Gospel Fără Bariere este un proiect muzical care își propune să spargă bariere sociale și să conștientizeze mecanisme de excluziune socială prin includerea ca participanți activi în cor a unor persoane din categorii sociale defavorizate. „La această ediție cântăm pentru a doua oară împreună cu copiii de la Blythswood, care și-au dorit foarte mult să repete experiența. Această aventură muzicală de un singur week-end este foarte intensă, foarte specială și cam dă dependență”, a declarat dirijorul Dominic Samuel Fritz.

Asociația Culturală TGP a fost fondată în 2012 și își propune să promoveze valori spirituale și sociale prin artă accesibilă tuturor, atât pentru coriștii amatori de orice vârsta, profesie sau experiență muzicală, înscriși fără audiții, selecții sau taxe, cât și pentru spectatori, toate concertele Asociației fiind cu intrare liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.