Grindeanu anunţă noi transferuri de la primărie. Unde va pleca fostul director...

Grindeanu anunţă noi transferuri de la primărie. Unde va pleca fostul director al ADETIM, Sergiu Bălaşa

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis (3) grindeanu

Noua organigramă a Consiliului Judeţean Timiş întră în vigoare de la 1 noiembrie, a anunţat preşedintele instituţiei Sorin Grindeanu, iar nu mai puţin de cinci angajaţi ai Primăriei Timişoara au cerut transferul către instituţia condusă de Sorin Grindeanu.

Amintim că printre cei care şi-au depus până acum cerere de transfer de la Primăria Timişoara se numără Laura Koszegi, șefa Direcției de Patrimoniu, Marius Oneţiu – Şef Birou Hidrotehnic (Direcţia Tehnică) și Adriana Deaconu Consilier Serviciul Proiecte cu Finanţare Europeană. Dacă Koszegi ar urma să conducă Direcţia de Patrimoniu a CJ Timiş prin transfer, Oneţiu ar putea fi şef la Direcţia Tehnică şi Deaconu la Direcţia de Dezvoltare, însă doar după ce vor susţine concursuri.

Întrebat dacă a primit notificări legate de demisii din cadrul CJ Timiş, Sorin Grindeanu a declarat că „din aparatul propriu, nu.


Dar pe ordinea de zi de săptămâna viitoare de la şedinţa consiliului judeţean sunt două hotărâri de consiliu judeţean care intră în comisii săptămâna aceasta legate de contractele domnilor Bălaşa de la ADETIM şi contractul domnului director Tătar (n.r de la drumuri), care încetează. Fiind cu personalitate juridică, ambele instituţii, în momentul în care au fost numiţi în funcţie au avut şi o hotărâre de consiliu judeţean prin care s-a hotărât această numire în funcţii de director. Săptămâna viitoare se revocă acele hotărâri. Am primit o adresă din partea domnului Bălaşa de a merge către o structură ce ţine tot de consiliul judeţean, ADI Vest. Ştiţi acea asociaţie, nu am nimic împotrivă. De asemenea sunt oameni care vor să vină, şi nu sunt puţini, de la alte unităţi administrative înspre consiliul judeţean. Indiferent că vin sau pleacă, cei care vin trebuie să înţeleagă ceea ce îmi doresc ca şi act managerial. Celor care pleacă şi pleacă undeva unde se simt mai confortabil şi cred că activitatea lor e mai bine sau munca lor e mai bine pusă în valoare eu le urez succes. Este opţiunea fiecăruia de a-şi face o carieră. Contrar a ceea ce s-a spus acum o săptămnă, orice plecare e un minus. E adevărat că s-a spus că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit. Nu cred că lucrul ăsta putem să îl spunem despre oameni care ani buni şi-au îndeplinit activitatea într-o unitate cu plusuri şi cu minusuri. Orice plecare este într-un final pentru unitatea administrativă un minus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.