Împreună pentru viaţă: timişorenii au donat bani pentru operaţia unui băieţel, la...

Împreună pentru viaţă: timişorenii au donat bani pentru operaţia unui băieţel, la un concert caritabil. Vezi cum poţi ajuta și tu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-403736749">
Printre formaţiile care au concertat la această acţiune caritabilă s-a numărat şi Grave For Sale
Printre formaţiile care au concertat la această acţiune caritabilă s-a numărat şi Grave For Sale

Concertul caritabil „Împreună pentru viaţă“ – pus la cale de cei de la Road Patrol MC România – desfăşurat sâmbătă seara în Timişoara, a reuşit să sensibilizeze timişorenii care au donat bani pentru operaţia unui băieţel care suferă de o afecţiune gravă.

„Domnul Marius Anghelescu are nevoie de sprijinul tuturor pentru a obține fondurile necesare operației băiețelului său în vârstă de 2 ani si 5 luni, care suferă de o afecțiune gravă a colonului. În urma investigațiilor făcute la spitale din Timișoara, Szeged și Genova, diagnosticul pus este Hirschsprung (megacolon). Este o afecțiune foarte rară pentru care nu există tratament, dar există varianta operației. Neoperată, această boală are o rată de mortalitate de 80%. Aici putem ajuta noi, putem da o șansă!“, au anunţat organizatorii.

Evenimentul caritabil desfăşurat la ClubHouse RoadPatrol, a avut parte de recitaluri susţinute de formaţiile Grave For Sale şi Gorun din Timișoara şi de concertul celor de la trupa Praf din Simeria. „Am avut parte de aproape 150 de spectatori cărora le mulţumim pentru că s-au implicat în această acţiune caritabilă. Pe 1 octombrie am mai organizat un eveniment caritabil cu trupe de hip – hop pentru această cauză. În urma concertului de sâmbătă s-au strâns 2.500 de lei“, ne-a declarat Alexandra Ella, din partea organizatorilor.

Cei care vor să îl ajute pe micuț pot dona direct în contul tatălui: RO27INGB0000999903563817 – Anghelescu Marius.

Foto: Cristian Maghiar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.