Interlopii Adrian Taloș și ”Dușco” Moisa, CONDAMNAȚI la închisoare în dosarul legat...

Interlopii Adrian Taloș și ”Dușco” Moisa, CONDAMNAȚI la închisoare în dosarul legat de împușcăturile de la stadionul ”Dan Păltinișanu”. Vezi ce pedepse au primit la Tribunalul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

talos adrian

Tribunalul Timiș i-a condamnat, astăzi, la închisoare cu executare pe interlopii Adrian Taloș și Florin Moisa, zis ”Dușco”, în dosarul în care au fost trimiși în judecată pentru nedenunţarea făptuitorului și mărturie mincinoasă. Totul este legat de dosarul împuşcăturilor de la stadionul „Dan Plătinişanu” când s-au trans mai multe gloanţe în maşina interlopului Marius Calafeteanu. Taloş a fost cel care a susţinut că el ar fi fost cel care a tras cu pistolul, acest lucru declarându-l inclusiv în sala de judecată, chiar dacă procurorii l-au acuzat pe Ciprian Dăscălescu de faptul că a folosit pistolul.

Moisa a fost acuzat de procurori că „a făcut declaraţii necorespunzătoare adevărului în faţa organelor de urmărire penală şi a instanţei de judecată cu privire la faptele comise de Dăscălescu Ion Ciprian în data de 22 iulie 2014, respectiv a susţinut, în mod mincinos, că l-a văzut la volanul autoturismului pe acesta iar pe locul din dreapta spate de unde au fost executate focurile de armă se afla Taloş Adrian, deşi din probele administrate în cauză a rezultat că acestea au fost executate de Dăscălescu Ion Ciprian”.

După împușcăturile de la stadion, ”Dușco” a fost atacat și bătut cu parii, la priveghi, lângă coșciugul mamei sale, după ce, anterior, interlopii din gruparea adversă au fost interceptați în timp ce discutau că trebuie  prins.În timpul desfășurării procesului, Taloș a fost înjunghiat în mijlocul străzii de indivizi rămași până acum necunoscuți, după ce la începutul anului s-a încercat incendierea apartamentului în care stătea cu un Molotov.

Tribunalul Timiș l-a condamnat pe Taloș la trei ani de închisoare cu executare pentru favorizarea făptuitorului și l-a achitat pentru săvârșirea infracțiunii de nedenunțare, iar pe Moisa tot la trei ani de pușcărie pentru mărturie mincinoasă.


De asemenea, pentru patru ani după ispășirea pedepselor li s-a interzis dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme. Sentința nu este definitivă putând fi atacată cu apel în 10 zile de la pronunțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.