Mama Mia Becicherecu Mic primește replica ”Mini-Astrei” în Cupă. Cum se pregătesc...

Mama Mia Becicherecu Mic primește replica ”Mini-Astrei” în Cupă. Cum se pregătesc americanii ”pizzerilor” pentru campioană

0
DISTRIBUIȚI
Mama Mia înfruntă Astra
Mama Mia înfruntă Astra

Pe hârtie, unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din 16-imile Cupei României pare cel de mâine dintre Mama Mia Becicherecu Mic și Astra Giurgiu. Oaspeții ”de gală” par să trateze însă partida ca pe o formalitate și își trimit rezervele, situație de care antrenorul Cosmin Stan e conștient. ”Pizzerii”, care au început mai greu noul sezon, își pun speranțe iar la meci și-a anunțat prezența și patronul George Sîngeorzan, sosit din Statele Unite.

Mama Mia nu a început bine campionatul și e doar pe locul 12 în C4. Totuși, timișenii au eliminat UTA din competiția KO și au obținut victorii cu Sebiș și Ighiu în ultimele runde. ”E poate cel mai important meci pentru Mama Mia. Nu știu exact istoricul echipei. E o mândrie pentru noi. Dacă de la ei lipsesc 12 jucători au totuși în lotul de 25 alți 13 jucători de valoare care nu sunt întâmplător acolo și care vor veni la Timișoara. Noi ne vom juca șansa minusculă”, a declarat Cosmin Stan, antrenorul lui Mama Mia Becicherecu Mic. Acesta ratează și întâlnirea cu Marius Șumudică, tehnician care a anunțat că nu face deplasarea și rămâne să antreneze titularii. Pe banca oaspeților va sta ”secundul” Cristian Petre.

O problemă care i-a afectat pe ”pizzeri” și în începutul campionatului, unul cu rezultate mai modeste, e situația lotului. Astfel, în ziua meciului Cosmin Stan riscă să nu completeze foaia de joc cu 18 nume. Meciul pe ”Marele oval” e cu două tăișuri. ”Am jucat un singur meci anul trecut pe Dan Păltinișanu, cu ASU Poli. Ar fi trebuit să facem azi un antrenament pe stadion, dar fiindcă s-a jucat ieri și vremea e cum e s-a anulat”, a precizat Stan.

În mod inedit timișenii ar putea avea ca adversar un fost jucător care a îmbrăcat în urmă cu mai puțin de un an și jumătate tricoul lui Mama Mia, Silviu Balaure.


”El a fost împrumutat la Mama Mia de la Poli și de aici a fost lansat în eșaloanele superioare, mai întâi la Baia Mare apoi în Liga I”, a subliniat tehnicianul ”pizzerilor”. Campioana Astra nu a început nici ea bine ediția actuală, ocupă locul 10 în campionat dar a impresionat chiar cu o victorie în Europa League, la Plzen.

Mama Mia, sub privirile patronului George Sîngeorzan

Bănățeanul stabilit în America, George Sîngeorzan, care a ales în mod oarecum neașteptat să preia divizionara C din Timiș, vine special pentru a-și vedea echipa împotriva Astrei. Printre contribuțiile concrete ale noului patron al ”pizzerilor” se află și cei doi latino-americani aduși pe ”CFR”, unde joacă Mama Mia, Jairo Aquino și Heriberto Ponce Jr.

”E foarte important că jucăm cu o echipă mare din prima divizie. E un meci greu, dar nu se știe, vom juca tare ca să demonstrăm că suntem și noi buni. Despre Astra știu că a vândut jucători. Știu că nu stau bine în campionat, dar au în continuare nume importante. Am auzit de Șumudică, dacă nu vine nici el poate e bine. Poate nu va fi așa mare presiune pe jucătorii Astrei și va fi în avantajul nostru”, ne-a spus Heriberto Ponce.

Heriberto Ponce
Heriberto Ponce

Ponce Junior se bucură că va putea juca în premieră alături de amicul Jairo Aquino într-un meci oficial, în C nefiind permisă prezența a doi extracomunitari în același timp pe teren. ”Cu UTA a fost suspendat. Cred că vom aduce un plus echipei amândoi în teren. Nouă ne-a fost de la început mai greu, dar treptat ne-am acomodat. Am învins în ultimele etape și echipa care a fost principala favorită la primul loc. Va fi inedit și că vom juca pe Dan Păltinișanu, e un stadion mare, pe care am fost acum o lună să văd un joc de-al lui Poli. Patronul George Sîngeorzan a venit din America pentru a vedea acest meci. A fost prezent la un antrenament și a vorbit cu noi, ne-a încurajat. E foarte entuziasmat”, a conchis Ponce Junior.

Partida Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu se dispută mâine, de la ora 16.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în 16-imile Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.