Marian Vasile își ameninţă colegii că se va comporta ca un ”liberal...

Marian Vasile își ameninţă colegii că se va comporta ca un ”liberal TIPIC”. Ce nu îi convine

0
DISTRIBUIȚI

Marian Vasile, mesaj belicos

Scos de două ori din joc de deputatul PNL Timiş, Alin Popoviciu, fostul co- secretar general al PNL Timiş şi fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu, Marian Vasile, a postat pe Facebook un text prin care anunţă că…are de gând să muncească mai puţin şi să vorbească mai mult. Explicaţia liberalului? Aceasta pare să fie rețeta pentru promovare în PNL Timiș şi în politică în general. În mesajul, care este însoțit de fotografia sa, anunță că de acum se va comporta ca ”un liberal TIPIC”, după ce a fost un ”liberal ATIPIC, tocmai prin munca asiduă pe care am prestat-o în politică și administrație, în teren”.

Vasile a explicat pentru PRESSALERT.ro că „au existat în ultima perioadă evoluţii pe scena politica şi administativă în judeţul Timiş, care mi-au dat de gândit şi care m-au determinat să fac anumite demersuri. Nu rezonez cu unele din abordările şi evoluţiile politicii recente şi până acum din spirit de echipă şi din respect pentru valorile liberale am ales să nu ies în spaţiul public cu prea multe comentarii, chiar dacă am fost subiectul unei campanii de denigrare de-a lungul întregului an.


Voi fi mai vocal atâa în partid cât şi în spaţiul public”.

Vasile a precizat şi că nu ameninţă cu dezvăluiri şi că mesajul său este adresat mediului politic, nu votanţilor. Mai mult, liberalul spune că cei vizaţi de mesajul lui, vor înţelege ceea ce este de înţeles din exprimarea succintă.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.