Metoda „accidentul”, o escrocherie încă la modă în Timișoara. Vezi cum au...

Metoda „accidentul”, o escrocherie încă la modă în Timișoara. Vezi cum au fost prinși trei șarlatani

0
DISTRIBUIȚI

telefon

„Metoda accidentul”, prin care escrocii obțin bani de la naivi, este încă în floare și folosită în continuare de oamenii fără scrupule care vor să se îmbogățească profitând concetățeni.

Trei șarlatani au picat însă în plasa polițiștilor chiar după ce au încercat să păcălească un bătrân de 66 de ani din Timișoara.


Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi fost contactat telefonic de o persoană necunoscută care s-ar fi recomandat a fi avocatul fiului său și ar fi pretins 7.000 de euro, invocând implicarea fiului într-un accident rutier soldat cu victimă.

Astfel, bătrânul s-a întâlnit cu cel în cauză, pe raza municipiului Timișoara, pentru a-i înmâna o parte din bani, însă nu s-au înțeles cu privire la suma oferită, bănuitul părăsind locul faptei cu un autoturism.

Polițiștii au procedat la oprirea în trafic a autoturismului, iar cei trei bărbați cu vârste între 27 și 40 de ani depistați în interior au fost conduși la sediu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de înșelăciune. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.