Minciuna succesului de la Munchen clamat de Robu, DEMOLATĂ cu o fotografie....

Minciuna succesului de la Munchen clamat de Robu, DEMOLATĂ cu o fotografie. Cine spune „nu l-a bagat absolut nimeni în seamă”

4
DISTRIBUIȚI
Primarul Nicolae Robu susține o prezentare la Munchen
Primarul Nicolae Robu fotografiat în timpul prezentării de la Munchen

Laudele primarului Timișoarei, Nicolae Robu, că a avut o prezentare de succes la Munchen, unde s-a dus să caute finanțare pentru un centru sportiv în zona stadionului ”Dan Păltinișanu” au fost demontate, cu o fotografie, de fostul consilier local Bogdan Herzog. Dacă în legislatura 2012 -2016 replicile acide dintre cei doi au fost definitorii pentru multe din şedinţele din CL Timişoara, acum, Herzog a postat pe Facebook un text însoțit și de o fotografie de la târg în care povestește cum a fost prezentare lui Nicolae Robu la Munchen. Vă reamintim că primarul s-a lăudat că ”pot spune cu satisfacție că atât prezentarea generală a orașului, cât și prezentarea megaproiectului s-au bucurat de succes, după cum au arătat-o aplauzele și felicitările primite, respectiv discuțiile avute ulterior.


Rămân încrezător că vom reuși să găsim și finanțatori – acum am făcut primul demers concret în acest sens, vizând megaproiectul în ansamblul său-, intrarea în rândul asumatorilor de mari proiecte deschizându-ne largi perspective în acest sens”.

În realitate, susține Herzog „pe scurt: pe Robu l-au ascultat maxim 15 oameni, din care 2 erau arhitecţii care dezvoltaseră proiectul, 10 erau alţi expozanţi de la micul pavilion românesc, eu şi încă un prieten şi cam un neamț în trecere. Poza spune totul. Prezentarea proiectului a durat 12 minute pe ceas, din care Robu a vorbit maxim 5 minute. A început spunând ceva de genul ” I am the mayor of Timişoara, it’s a naisz city” + poze cu D’arc pe mal, ăla închis de primaria Timişoara anul trecut, ca puseseră nişte securillos din primărie ochii pe loc. După poza cu D’arc, au apărut nişte poze cu Aeroportul Oradea?!! În fine, Ctrl+Alt+ Del, repornire prezentare, poze frumoase de la Eye in the Sky, come to Timişoara. Totul în 5 min, cum am zis. Au urmat arhitecţii nemţi, care, zic eu, umblă să prindă nişte contracte cu Tm, mai ales acum când în contextul 2021 ar putea „să pice” ceva. Nemţii, nu ştiau cum il cheamă pe Robu ( vb f. serios!). „Thank you mayor…, what’s his name… Thank you mayor Robu”. În fine. A mai vb unul din ei 2 min, următorul încă 5 şi s-a închis povestea. Cel mai rău este ca nu s-a înţeles pentru ce a venit Robu acolo. N-a avut vreun mesaj: de tipul „avem nevoie de 40 mil Euro pt proiect, x (stadioane, săli de sport) vor fi făcute din bani publici iar pt Y (hoteluri de 4 stele, centru expo necesită) jde milioane capital privat. De fapt, singurul motiv pentru prezenţa lui Robu, a fost ca să se dea mare pe Facebook, în rest nu l-a bagat absolut nimeni în seamă. Si e păcat! Pentru ca ideea unui centru sportiv şi expoziţional în zona Dan Păltinişanu e una foarte bună.Spre deosebire de penibilul prezentării l”.

Sură foto: Facebook

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.