Moarte suspectă în Banatul Montan: trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit la...

Moarte suspectă în Banatul Montan: trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit la două săptămâni de la dispariție

0
DISTRIBUIȚI

crima_infocs

Cadavrul unei femei de 61 de ani din Oţelu Roşu a fost descoperit ieri de câţiva turişti aflaţi la plimbare cu ATV-urile. Corpul neînsufleţit se afla în albia unui râu, în apropiere de localitatea cărășeană Marga, la peste 15 kilometri de localitatea de reședință. Bătrâna fusese dată dispărută acum două săptămâni.

„La data de 15 septembrie a.c., poliţiştii orașului Oțelu Roșu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că soția acestuia, Aurica Chioran, în vârstă de 61 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu.


În amonte, la aproximativ 3 km de localitatea Marga, pe drumul forestier Nermeş a fost găsit cadavrul femeii. Poliţiştii au găsit lângă corpul neînsufleţit cartea de identitate, o sumă de bani, obiecte vestimentare, telefonul mobil, cheile şi poşeta victimei. În continuare se afectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care femeia a ajuns în locul respectiv”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Surse din interiorul anchetei, citate de radioresita.ro, susţin că femeia avea tulburări psihice şi, în plus, era consumatoare de alcool. Cadavrul va fi supus expertizei medico-legale pentru a se afla cu exactitate cauza morţii.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.