SUSPANS în înfrângerea suferită de BC SCM Timișoara la Târgu Mureș. Ce...

SUSPANS în înfrângerea suferită de BC SCM Timișoara la Târgu Mureș. Ce s-a întâmplat în finalul meciului avut în mână de ”Leii din Banat”

1
DISTRIBUIȚI
bc-scm-timisoara-u-cluj-1
Seară nefericită pentru Jeremic și compania

Înfrângere dureroasă pentru BC SCM Timișoara pe terenul celor de la Mureș Tg. Mureș. ”Leii din Banat” au cedat la un singur punct diferență, scor 81-82, la capătul unui meci în care s-a impus în trei din patru sferturi. Mai mult, eșecul a survenit după ce la ultima acțiune Dominique Rambo a marcat de la distanță și inițial coșul a părut validat, spre bucuria oaspeților. Oficialii de joc au verificat însă reluările TV și au anulat reușita.

BC Timișoara a început bine jocul cu ”tigrii”. Diaz și Drăgușin au adus un avantaj mare din start (scor 14-4) iar Dominique Rambo, intrat pe parcurs, a dinamizat jocul bănățenilor. Alb-violeții au câștigat primul sfert cu 23-17. Mureșenii au reușit să țină aproape și grație lui Dalibor Djapa, fostul ”leu” reușind câteva execuții bune de la distanță. Martinic a apropiat gazdele la un punct, apoi Lazar și-a dus echipa pentru prima dată în avantaj.


BCT-ul s-a impus însă până la urmă și în sfertul 2.

A treia pătrime a jocului părea să aducă desprinderea oaspeților. De la 34-42 la pauză, tabela avea să indice și +15 pentru BC SCM Timișoara în urma unei ”libere” din două marcate de Andrieș. Sfertul final a început cu un avantaj de +11 ce părea destul de asigurator pentru vizitatori. Nu a fost să fie însă așa de ușor. Martinic și-a intrat în mână subit și Mureșul a revenit în meci. Barham punctează pentru 70-69 și seara se transformă treptat într-un coșmar pentru BCT. În ciuda triței lui Jeremic pentru 72-75, tot ”tigrii” par să dețină controlul. Jocul se animă și mai mult pe final. Mohamed își menține echipa la +2, dar intervine în scenă și Rambo. Americanul ”leilor” obține coș cu fault dar marchează doar o dată de această dată de la ”libere”. Când mai erau patru secunde din joc Polyak înscrie de la distanță pentru Mureș și răstoarnă tabela: 82-81. Finalul a fost cu adevărat de poveste. Mai erau doar trei secunde de atac pentru ”lei” când se cere time out și repunerea lui Calotă întârzie. Mingea circulă de la Jeremic la Rambo, ultimul aruncă și marchează. Timișorenii sărbătoresc în teren, dar după câteva clipe, uluială, timpul era expirat când mingea a fost aruncată și punctul de victorie a fost acontat de gazde.

BC SCM Timișoara pierde frustrant un meci pe care l-a avut în mână, presărat însă cu greșeli fix atunci când conta. Pe lângă erorile celor două echipe astăzi a existat însă și această eroare dintr-o a treia parte. Inclusiv statistica oficială de pe frbaschet.ro a indicat câteva minute succesul oaspeților.

Cel mai bun marcator al jocului a fost din nou Mladen Jeremic, cu 24 de puncte azi. El a fost urmat la capitolul puncte dintre colegi, de către: D. Rambo (19 pt.), Diaz (10), Andrieș (6), Komatina (6), Popa Calotă (5), Păun (5), Drăgușin (4) și Otasevic (2). Goran Martinic a fost coșgheterul gazdelor, cu 21 de puncte.

1 COMENTARIU

  1. Statistica a indicat scorul incorect pentru ca statisticienii au inregistrat cosul lui Rambo in momentul in care arbitrul din fata mesei (care este responsabil cu validarea cosurilor) a validat aruncarea.
    In momentul in care arbitrul principal a comunicat decizia finala, s-a sters cosul.

    Pont: pentru a sti sigur daca scorul de pe livestats este final, verificati daca apare „Game End” in play by play. Sfarsitul sfertului 4 se inregistreaza automat atunci cand expira timpul de pe cronometru, dar sfarsitul meciului se marcheaza manual de catre operator, numai in momentul in care scorul este confirmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.