Muzicieni timişoreni, implicați în evenimentul „Împreună pentru viaţă”. Vezi cum poţi ajuta...

Muzicieni timişoreni, implicați în evenimentul „Împreună pentru viaţă”. Vezi cum poţi ajuta şi tu

0
DISTRIBUIȚI
Printre formațiile care vor cânta în cadrul acestui eveniment se numără și Grave For Sale
Printre formațiile care vor cânta în cadrul acestui eveniment se numără și Grave For Sale

Melomanii timişoreni sunt invitaţi la un concert caritabil numit „Împreună pentru viaţă“, iniţiativa celor de la Road Patrol MC Romania, urmând să sprijine operaţia unui băieţel care suferă de o afecţiune gravă.

„Domnul Marius Anghelescu are nevoie de sprijinul tuturor pentru a obține fondurile necesare operației băiețelului său în vârstă de 2 ani si 5 luni, care suferă de o afecțiune gravă a colonului.


În urma investigațiilor făcute, la spitale din Timișoara, Szeged și Genova, diagnosticul pus este Hirschsprung (megacolon). Este o afecțiune foarte rară pentru care nu există tratament, dar există varianta operației. Neoperată, această boală are o rată de mortalitate de 80%. Aici putem ajuta noi, putem da o șansă!“, au anunţat organizatorii. Evenimentul caritabil care va avea loc sâmbătă 8 octombrie, de la ora 20.00, la ClubHouse RoadPatrol din Timișoara, va beneficia de recitaluri susţinute de formaţiile Grave For Sale şi Gorun din Timișoara, dar şi de trupa Praf din Simeria.

Prețul biletului va fi de 10 lei. „Cine nu poate participa la acest eveniment dar dorește să contribuie la această cauză poate dona direct în contul tatălui: RO27INGB0000999903563817 – Anghelescu Marius“, au mai precizat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.