Noi detalii din proiectul cartierului care va „crește” pe locul fostei fabrici...

Noi detalii din proiectul cartierului care va „crește” pe locul fostei fabrici ILSA. La ce sumă se ridică investiția

0
DISTRIBUIȚI
andreea-comsa-premier
Andreea Comșa

Proiectul imobiliar dezvoltat de Mulberry Development, compania condusă de antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor, va avea cea mai bună echipă de vânzări locală. Aceasta va fi coordonată de Premier Estate Management, una dintre cele mai mari companii de consultanță în domeniul imobiliar din România, reprezentată de Andreea Comșa.

Premier Estate Management a fost contractată pentru oferirea unor servicii de consultanță încă din faza de proiect, dar și pentru înființarea și coordonarea unei echipe locale responsabilă de vânzarea apartamentelor din cadrul ansamblului imobiliar mixt dezvoltat în vecinătatea centrului Timișoarei de Ovidiu Șandor. Proiectul, care se va întinde pe o suprafață de 5,3 hectare pe bulevardul Take Ionescu, în fosta zonă a fabricii ILSA, este una dintre cele mai ample investiții din zona de vest a țării, cu un total planificat de 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri și o importantă componentă de servicii.


Investiția depășește 130 de milioane de euro.

„Suntem încrezători că această colaborare va fi benefică atât pentru cele două părți implicate, cât și pentru viitorii proprietari. Un aspect important care a stat la baza deciziei noastre este experiența pe care echipa Premier Estate o are în reprezentarea unor proiecte mari și oferirea celor mai potrivite soluții locative pentru cei interesați să achiziționeze un apartament”, arată Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului.

Dezvoltatorul și-a anunțat intenția de a crea un concept integrat, incluzând, pe lângă cele două componente majore, rezidențial și office, o serie de servicii și funcționalități atractive și complementare. Dintre acestea, amintim un parc nou, locuri de joacă pentru copii, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat, restaurante, cafenele. De asemenea, va fi dezvoltată, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, o soluție care să asigure orașului o legătură coerentă pe relația Nord – Sud, care va prevedea inclusiv construcția și integrarea unei noi străzi ce va străbate terenul pentru a face legatura între bulevard și malul Begăi.

„Colaborarea cu Mulberry Development constituie o premieră pentru echipa noastră marcând extinderea activității de consultanță în afara Bucureștiului. Vorbim de un proiect ce va deveni emblematic pentru piața rezidențială din România. În acest moment prioritatea noastră este de a constitui o echipă în Timișoara, dar suntem deschiși, încă de la început, la a colabora cu agențiile imobiliare locale”, subliniază Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.