Noi șefi în Poliția Timiș. Până când rămân în funcții

Noi șefi în Poliția Timiș. Până când rămân în funcții

2
DISTRIBUIȚI

descinderi la ipj02_resize

Prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, începând cu data de 30 septembrie, comisarul șef Ioan Florin Tunagiu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, cu atribuții pe linie de ordine publică.


De asemenea, comisarul șef Traian Richard Tătaru a fost împuternicit să exercite, începând de sâmbătă, 1 octombrie, cu caracter temporar, funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Lugoj.

Și la Biroul Rutier Timișoara a fost împuternicit, temporar, la comandă inspector principal Alexandru Adrian Crucică. La Lugoj, la Biroul Rutier, va fi șef temporar Cosmin Dănuț Stoian.

2 COMENTARII

  1. Felicitari pt.Tataru. Unde a lucrat ca politist, ce stie sa faca, citi infractori a prins ? Domnule Mirescu , acum mai trebuie sa numiti inca un incompetent, nu conteaza unde. A ratat de doua ori, poate a treia oara prinde la SICE. Ii dati si lui solda de excelenta si asa recompensati la dublu incompetenta. Adica mai este un incompetent dar acesta nu este singur. Este cu Dumnezeul lui. ,,Doctorul,, Carpinean si preacuviosul Tudorescu.

  2. @franarul: este vorba de același carpinean care fiind șef la arestul IPJ Tm, își căra vinul de la Recaş la București pt profesorii de la Academie care îi dădeau doctoratul cu mașina arestului sau carpinean care îi pune pe agenții de la rutieră să-i oprească mașini în trafic ca sa îl ducă moca la Lugoj, unde face naveta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.