Numirea lui Neaga, urmată de o DEMISIE la ACS Poli. Cine și-a...

Numirea lui Neaga, urmată de o DEMISIE la ACS Poli. Cine și-a anunțat plecarea în această dimineață

1
DISTRIBUIȚI
Sorin Boiangiu, pe vremea când era la ASU Politehnica
Sorin Boiangiu și-a dat demisia de la ACS Poli

ACS Poli Timișoara trece prin ”transformări” chiar într-o perioadă în care echipa e pe val în Liga I. După ce ieri președintele Sorin Drăgoi a oficializat numirea-surpriză a lui Adrian Neaga pe postul de manager sportiv, team-managerul Sorin Boiangiu și-a anunțat astăzi demisia.

Cele două evenimente par legate. Ieri, Drăgoi a spus la prezentarea lui Neaga că ”ne întărim echipa cu profesioniști… și mergem așa cum trebuie, profesionist”. Într-o declarație dată site-ului debanat.ro la despărțirea de ACS Poli, Boiangiu face de asemenea o referie la ”profesionalism”.


”Voi reveni în Liga I când voi fi pregătit să pot lucra la același nivel profesional la care lucrează actuala conducere, după ce voi mai activa în Liga II sau Liga III”, a spus ”Soca” pentru sursa amintită.

Numirea lui Neaga pare prin urmare să fi determinat ”pasul” lui Sorin Boiangiu în afara clubului după doar două luni de activitate la ACS Poli. După cum se știe el a fost în conducerea lui ASU Politehnica în sezonul promovării din D în C și a mai activat la FC Caransebeș în eșalonul secund. Venirea ex-stelistului la clubul bănățean se poate spune, cel puțin, că nu l-a impresionat nici pe antrenorul Ionuț Popa. Tehnicianul a vorbit de respectul pentru Ioan Miculaș și chiar că nu ar dori ca atmosfera să se strice, lucru care pare însă treptat să se întâmple(, din nou,) la ACS Poli.

UPDATE Sorin Boiangiu a spus pentru PRESSALERT.ro că nu e deranjat de venirea lui Adrian Neaga. ”Nici nu știu pe ce post a venit Neaga. În ziua de azi nu mai știi care sunt atribuțiile… Eu am făcut cam totul, de la cazarea echipei, pregătiri pentru deplasări, legătura dintre echipă și conducere… Eu m-am simțit bine la ACS Poli. Vreau să mulțumesc staff-ului tehnic și jucătorului. Am învățat multe în această perioadă și experiența mă va ajuta să fiu pe viitor un bun profesionist. Eu aștept oferte, de ce nu, de la Liga a II-a, a III-a, pentru că îmi place să muncesc, deși Liga I are un parfum aparte. Dar dacă voi avea o ofertă nu voi refuza”, a conchis Boiangiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.