Opt ani de „Verde pentru Biciclete” la Timișoara, sărbătoriți cu o nouă...

Opt ani de „Verde pentru Biciclete” la Timișoara, sărbătoriți cu o nouă pedalare pe străzile orașului. Care este traseul și ce premii pot câștiga participanții

0
DISTRIBUIȚI

verde biciclete

„Verde pentru Biciclete”, cea mai activă campanie din România care încurajează mersul pe două roți, împlinește, în această toamnă, opt ani, motiv pentru care îi invită pe timișoreni să participe la o nouă pedalare pe străzile orașului. Astfel, duminică, 9 octombrie, are loc cea de-a opta ediție a acțiunii „Numărătoarea de Toamnă”, la care sunt așteptați să participe cel puțin 1.000 de bicicliști. Iubitorii mersului pe două roți care vor participa la pedalare vor fi recompensați cu numeroase premii, printre care și invitații la Teatrul Maghiar de Stat.

„Îi invităm pe timișoreni să ne însoțească, inclusiv pe primarul Nicolae Robu. Consider că Verde pentru Biciclete a dat Timișoarei cea mai mare comunitate de bicicliști din România”, a declarat Romina Faur, coordonatul campaniei „Verde pentru Biciclete”.

Bicicliștii care doresc să participe la „Numărătoarea de Toamnă” sunt așteptați, începând cu ora 10.00, pe platforma Timco de pe str.


Circumvalațiunii. Ca de obicei, vor fi distribuite stickere „Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11.00 va fi parcurs următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Bulevardul Republicii – Str. Gheorghe Pop de Băsești – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brâncoveanu – Bulevardul Liviu Rebreanu- Str. Martirilor – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Str. Michelangelo – Bulevardul I.C. Brătianu – Strada Lucian Blaga – Piața Libertății, unde participanții vor poposi.

În cadrul „Numărătorii de Toamnă” vor fi oferite și premii, în cadrul unei tombole. Printre acestea se numără și un Kult Card, oferit de către Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara. Este vorba, de fapt, de un abonament care garantează loc gratuit la diferite reprezentanții, precum și 50% reducere la prețul biletelor, dar și dreptul de a vota actorii și spectacolul stagiunii. De asemenea, vor mai fi oferite zece invitații duble la spectacole ale Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, zece abonamente lunare de fitness la SmartFit Studio și zece invitații duble la AquaPark Arsenal și Aventura Park Arsenal.

Peste 17.000 de timișoreni au numere verzi de biciclete. „Numărătoarea de Toamnă 2016” este organizată de Fundația Bega în cadrul campaniei „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.