Fără istoric: ASU Politehnica, ELIMINATĂ ușor de Pandurii Tg. Jiu din Cupa...

Fără istoric: ASU Politehnica, ELIMINATĂ ușor de Pandurii Tg. Jiu din Cupa României FOTO

0
DISTRIBUIȚI
ASU Politehnica nu s-a ridicat la nivelul ”pandurilor”. Foto: Emanuel Titus Ilieși
ASU Politehnica nu s-a ridicat la nivelul ”pandurilor”. Foto: Emanuel Titus Ilieși

ASU Politehnica și-a sfârșit abrupt parcursul în competiția KO, după un duel inegal cu ”pandurii” lui Petre Grigoraș. Gorjenii s-au impus fără probleme la Timișoara, scor 3-0 (1-0), în 16-imile Cupei României. Un rezultat previzibil dacă ținem cont de valoarea celor de la Pandurii Tg. Jiu și diferența dintre eșaloanele de proveniență ale celor două.

Reveniți pe ”Dan Păltinișanu” ”Băieții în ghete” nu s-au bucurat nici în Cupă cu gorjenii de o audiență numeroasă. Cei circa 1.200-1.400 de spectatori nici nu au avut ce vedea în primele 20 de minute ale jocului. Prima fază importantă a partidei putea însemna însă o mică surpriză. Vucea preia bine și rămâne în careu cu mingea la picior după o jumătate de oră inertă, dar șutul mijlocașului de la ASU Poli, în forță, trece peste poarta lui Stanca. Peste patru minute gorjenii au și ei o șansă importantă, dar Pițian trece pe lângă un balon trimis în fața porții. Elevii pregătiți de Sorin Brîndescu au încasat însă apoi, deja în mod tradițional, un gol pe o eroare mare. Balon rașchetat în centrul defensivei și transformat în gol de către Valentin Alexandru. La reluare Giuricici putea egala imediat, dar șutul său din mijlocul careului, după un un-doi cu Blănaru, a fost prea slab. Repriza s-a încheiat cu o cădere a lui Taub în careu advers, dar fără ca arbitrul Cătălin Popa, cel care i-a luat locul lui Denis Haidiner – anunțat inițial să oficieze jocul – să acorde ceva.

Scurt pe doi

Jocul s-a ”rezolvat” imediat după pauză.


Înlocuitorul lui Todorov, Dan Constantinescu, un mijlocaș de meserie, a comis un fault clar în careu. Penalty-ul a fost transformat de Obodo, pentru 2-0 după 47 de minute. Practic, gorjenii și-au încheiat misiunea rapid. Evident, s-a văzut o diferență clară între nivelul echipelor. Iar în minutul 90 a venit și o reușită-școală a oaspeților, Bunoza din fața porții. Cele câteva nume menajate, poate ar fi putut ajuta mai mult gazdele, care își încheie aventura scurtă în Cupa României. Gândurile alb-violeților par să se lege mai mult de situația îngrijorătoare din B. Acolo unde, în weekend, îi așteaptă o nouă deplasare-maraton, de data asta la Călărași.

ASU Politehnica Timișoara: Gkakos – Stefanovici, Telescu (cpt.), Todorov (46 D. Constantinescu), Taub – M. Stancu – Vucea, Giuricici (65 Țugui), Dănăricu, Mărgărit – Blănaru (77 D. Neamțu). Antrenor: Sorin Brîndescu.

Pandurii Tg. Jiu: Stanca – Ungurușan, Pițian (46 Pleașcă), Vasiljevic, Bunoza – Voiculeț (68 Pirtea), Obodo – V. Munteanu, Herea (65 R. Trifu), Pîrcălabu – V. Alexandru. Antrenor: Petre Grigoraș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.