Pedofilul care agăța minore pe internet, eliberat mai devreme după a doua...

Pedofilul care agăța minore pe internet, eliberat mai devreme după a doua condamnare. Vezi pe ce motiv i-a fost redusă pedeapsa la Tribunalul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

ungur resitaUn pedofil periculos și recidivist este din nou liber. Tribunalul Timiș a decis ca Daniel Ungur poate ieși din închisoare mai repede cu un an și jumătate după ce a abuzat sexual fetițe în repetate rânduri, și după ce a și recidivat.

Ungur, în vârstă de 46 de ani, a stat după gratii cinci ani, după ce a transformat mai multe eleve cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani în sclave sexuale.


El le exploata pentru sine, dar le și oferea, contra cost, unor alți bărbați. Conamnat pentru a doua oară, Ungur a părăsit penitenciarul la finele săptămânii trecute, pe motiv că trebuie să își îngrijească mama, care e persoană cu handicap și are nevoie de însoțitor.

În 2006, pedofilul a mai fost eliberat condiționat o dată și a recidivat. Fusese condamnat în 2003 pentru lipsire de libertate și viol. Când a părăsit pușcăria mai avea un rest de pedeapsă de 593 de zile. În 2012, a fost condamnat definitiv pentru fapte similare: lipsire de libertate, viol și pornografie infantilă. Mai întâi a supus la perversiuni sexuale două fete de 14, respectiv 13 ani. O a treia victimă, în vârstă de 16 ani, a fost răpită din Cofetăria Unicat din Reşiţa. A violat-o şi sechestrat-o timp de două zile. Adolescenta a încercat să sară de la etaj pentru a scăpa din mâinile lui.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.