Pesedistul Eugen Dogariu cere PNL Timiș să vină cu proiecte pentru cetăţeni,...

Pesedistul Eugen Dogariu cere PNL Timiș să vină cu proiecte pentru cetăţeni, nu cu atacuri. Ce spune despre foștii colegi ajunși în partidul lui Băsescu VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

eugen-dogariu-1

O campanie electorală curată, bazată pe idei şi proiecte, pentru a le oferi cetăţenilor şansa de a alege în cunoştinţă de cauză – asta îşi doreşte fostul prefect, Eugen Dogariu, candidat al PSD Timiş situat pe prima poziţie pe lista pentru Senat.

Întrebat, la emisiunea PRESSALERT LIVE, dacă PSD are în plan să îşi dacă o televiziune pe Facebook după modelul anunţat de PNL, Dogariu a comentat că „modul în care fiecare îşi face strategia de campanie depinde de partid, de cei care conduc campania. Nu cred că la momentul ăsta a fost vreo discuţie despre crearea unei astfel de televiziuni, dar într-adevăr vom prezenta votanţilor care este programul cu care vine PSD în întâmpinarea cetăţeanului. Rolul parlamentarului este unul dublu. Pe de o parte de a susţine şi de a pune în aplicare acest program de guvernare cu care partidul vine la nivel naţional în faţa votanţilor, dar pe de altă parte are un rol de reprezentare a votanţilor din circumscripţia în care este ales, iar pentru acest lucru trebuie să aibă dezbateri cu el, trebuie să se întâlnească cu cetăţeanul cu votantul, să stea de vorbă să vadă care sunt problemele lui şi să încerce să găsească soluţii pe care să le propună la Bucureşti”.

Referindu-se la atacurile lui Nicolae Robu la adresa PSD, invitatul a comentat că „eu personal mă aştept de la domnul primar la o mai mare substanţă în ceea ce priveşte votul lui politic şi în ceea ce priveşte modul în care se doreşte atenţia cetăţeanului.


În acelaşi timp trebuie să vii să spui ce vrei să faci pentru cetăţean, nu vorbim doar de o spoială, ci vorbim de ceea ce se întâmplă cu viitorul cetăţeanului, ceea ce se va întâmpla începând din acest an următorul mandat. Până la urmă, dezbaterea trebuie să fie legată de ceea ce înseamnă program, de oferta pe care o are fiecare pentru cetăţean”.

În cazul atacului liderului PNL Timiș la adresa şefului PSD Liviu Dragnea, care a fost condamnat la doi ani cu suspendare în dosarul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu, invitatul a declarat  „cred că toţi cetăţenii ştiu care a fost obiectul şi subiectul procesului respectiv şi inclusiv domnul Robu ştie ce s-a întâmplat în acel proces, proces care s-a desfăşurat plecând de la un eveniment de pe vremea USL-ului, USL din care dacă nu mă înşel, şi domnul Robu a făcut parte şi domnul Robu a ieşit primar susţinut inclusiv de PSD în cadrul acestei structuri. Eu eram prefect la acea dată. Sunt sigur că PSD nu a stat deoparte şi cunoscând modul în care este organizat partidul şi aparatul de partid că o mare parte a campaniei electorale şi din discuţiile cu cetăţenii s-a realizat de către membri PSD”.

În cadrul aceleiaşi emisiuni Dogariu s-a arătat şi sceptic cu privire la succesul pe termen lung al USR şi şi-a exprimat public compasiunea pentru Ion Răducanu şi Titu Bojin, foști pesediști puşi în postura de a fi colegi de partid cu Traian Băsescu.

1 COMENTARIU

  1. Va felicit pentru ca ne arati in mod corect candidati pentru parlamentare. Oameni trebuie sa stie cu cine sa voteze. Asteptam interviurile cu restul candidatilor, iar noi sa ne decidem cine este mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.