PMP Timiş şi-a prezentat lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Ce țeluri...

PMP Timiş şi-a prezentat lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Ce țeluri au Cornel Sămărtinean și Radu Șumălan

0
DISTRIBUIȚI

SAMARTINEAN01.JPG_resize

PMP Timiş şi-a prezentat oficial lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Liderul formaţiunii judeţene, Roxana Iliescu, a declarat că „este foarte important ca alegătorii timişoreni, la aceste alegeri, să se uite la întreaga echipă care şi-a asumat să lupte în aceste alegeri. Media de vârstă pentru Camera Deputaţilor este de 36 de ani, iar la Senat este de 41. Pentru lista de la Senat vreau să subliniez faptul că toţi cei care se regăsesc pe ea sunt oameni noi în politică. Din totalul de 19 candidaţi şi iau în considerare inclusiv rezervele vreau să vă spun că 11 din 19 sunt pentru prima dacă într-un proiect politic”.


Iliescu a precizat şi că PMP îşi doreşte doi deputaţi şi un senator, după scrutinul din iarna acestui an.

Cornel Sămărtinean, cel care deschide lista PMP la Camera Deputaţilor, a comentat că „aşteptările mele de la PNL au fost altele decât poziţia zece pe listele parlamentare ulterior poziţia şapte după retragerea unor colegi de-ai mei. După patru ani de zile de activitate parlamentară îmi doream să îmi continui proiectele şi iniţiativele depuse în Parlament. Mă aşteptam ca PNL să îmi acorde această şansă, din păcate nu am avut înţelegerea necesară. (…) Eu sunt convins că PMP va avea un rol destul de important în următorii patru ani în administraţia centrală”.

Radu Şumălan, care deschide lista PMP pentru Senat, a declarat că „nu am experienţă politică, însă am o bună experienţă în ceea ce priveşte învăţământul superior, activitatea de cercetare, am lucrat cu peste 10.000 de studenţi. Asigur consultanţă de specialitate pentru foarte mulţi fermieri din Timiş şi multinaţionale care activează în acest domeniu. Apariţia mea pe această listă nu cred că este întâmplătoare, corespund cerinţelor enunţate de domnul preşedinte Traian Băsescu: oameni care nu au mai făcut politică, oameni care au o carieră în spate şi oameni care nu au probleme cu legea”.

Vă reamintim că pe lista pentru Senat vor candida Radu Şumălan, Danciu Lelica şi Săvoiu Georgeta, în vrem ce pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor se află, pe lângă Cornel Sămărtinean, și Marius Dugulescu, Roxana Iliescu și Marian Costea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.