Primar din vestul țării, trimis în judecată pentru conflict de interese. Vezi...

Primar din vestul țării, trimis în judecată pentru conflict de interese. Vezi câți bani a făcut firma familiei

1
DISTRIBUIȚI

ioan-dan-simon

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ioan Dan Șimon, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată.

Fostul primar al comunei arădene Șimand se face vinovat, conform ANI de faptul că, în timpul mandatului de edil-șef, „a semnat un număr de 60 acte, dintre care 56 acte constând în facturi, ordine de plată și ordonanțări de plată, în sumă de 10.263,05 Lei (TVA inclus) către S.C.


Agro Mesilia Consulting S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia soția sa a deținut funcția de administrator), prin care s-a obținut, direct sau indirect, un folos patrimonial pentru soția sa”.

În aceeaşi calitate, în perioada 2008 – 2011 inculpatul a încheiat, pentru autoturisme aparţinând Consiliului Local Şimand, mai multe contracte de asigurare (28 de acte materiale) cu două firme de asigurări, ce au fost reprezentate ca agent de retail tot de soţia sa. Prin încheierea contractelor s-a produs în favoarea soţiei un folos material, constând în comision în sumă de 712,96 lei.

Dosarul a fost înainta spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

1 COMENTARIU

  1. Poate trece doamna ANI si pe la Mosnita Noua unde aproape toti consilierii in frunte cu noul primar au votat recent trecerea drumurilor din PUZ-urile private in patrimoniul Consiliului local. Doamna ANI ar trebui sa investigheze cum acele PUZ-uri erau facute chiar de consilierii locali care au votat aceasta Hotarare de consiliu. Adicatalea noi parcelam terenul, vindem parcelele da’ drumu’ sa-l faca primaria desi noi ne-am obligat ca le vom face… numa’ ca intre timp ne-am facut consilieri si putem vota sa le faca primaria :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.