Primarul Robu foloseşte aplicaţia de monitorizare a traficului, deşi crede că e...

Primarul Robu foloseşte aplicaţia de monitorizare a traficului, deşi crede că e făcută din răutate. Cum îi ceartă pe timişorenii care se plâng de semafoare

1
DISTRIBUIȚI

robu conducand mercedes

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, e supărat foc din cauza aplicaţiei de monitorizare a traficului, creată de IT-istul timişorean Tudor Baştea.

În cadrul conferinţei de presă de astăzi, edilul a comentat „oare cum se mai pot uita în ochii oamenilor toţi cei care au aruncat cu noroi în acest proiect şi în noi, cei care ne-am asumat să îl implementăm, când oricine va putea aprecia îmbunătăţirile substanţiale aduse în trafic de acest sistem.


Deja am primit mai multe mesaje că în ultimele zile s-a circulat din ce în ce mai bine de la mulţi oameni care au făcut şase minute pe trasee pe care le parcurgeau în 20 de minute (n.r. – de la Piaţa Aurora la primărie). Acea aplicaţie preia date de la Google Maps, acolo unde apar niște trasee cu parametri oferiți de Google Maps și datele sunt stocate din 15 în 15 minute. Și acea aplicație care a fost lansată ca să demonstreze că nu își au sensul semafoarele inteligente și după conferință vă arăt în timp real îmbunătățirile de la alaltăieri la ieri și de la ieri la astăzi. De la începutul săptămânii a avut loc recepția sistemului, abia de acum se va trece la sincronizare în mare parte a orașului și abia acum se văd beneficiile din trafic. Este un proiect care plasează Timișoara sus de tot, alături de alte orașe celebre ale Europei care au astfel de sisteme. Ne mândrim că îl avem și nu pot spune decât să le fie rușine celor care în loc să aprecieze ceea ce avem bun în oraş au aruncat cu noroi în marile realizări”, a declarat primarul.

Robu a admis totuși că, deși nu îi place aplicația de monitorizare a traficului, o folosește, ba chiar poate demonstra cu ajutorul ei că unda verde şi-a făcut deja apariţia. „Da, eu folosesc tot ce este util. Ce nu pot saluta este generarea cu gânduri negative a unui lucru. Apreciez că s-a făcut această aplicație, chiar este utilă”, a completat edilul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.