Primarul Robu, printre cei 16 timișoreni, din 740, mulțumiți de pistele de...

Primarul Robu, printre cei 16 timișoreni, din 740, mulțumiți de pistele de biciclete din oraș

0
DISTRIBUIȚI
pista_bicilete (23)
Chestionar privind calitatea pistelor de biciclete din Timișoara.

740 de persoane au completat chestionarul lansat de „Verde pentru Biciclete”, în urmă cu câteva zile, privind calitatea pistelor din Timișoara. Dintre acestea, doar 16 au declarat că sunt mulțumite de calitatea lor și consideră că pistele de biciclete sunt practicabile. Printre persoanele care apreciază calitatea pistelor din oraș se numără și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susțin reprezentanții „Verde pentru Biciclete”.

„Bicicliștii sunt în pericol”

Romina Faur, coordonatorul „Verde pentru Biciclete”, i-a încurajat, astăzi, pe timișoreni să completeze sondajul pentru că rezultatele lui vor fi înaintate primăriei, însoțite de poze de pe pistele pe care bicicliștii le întâlnesc zi de zi în drumul lor, în speranța că se vor găsi soluții la problemele semnalate.

„Noi pregătim un dosar pentru a-l depune la Primăria Timișoara, cu răspunsurile din sondaj atașate.


Avem deja 740 de răspunsuri, doar 16 persoane au afirmat că sunt mulțumite de pistele de biciclete din Timișoara. Și Nicolae Robu a răspuns că pistele din Timișoara sunt bune”, a declarat Romina Faur.

Coordonatorul „Verde pentru Biciclete” spune că timișorenii iubitori ai mersului pe două roți se plâng de faptul că nu sunt în siguranță. „Oamenii nu se simt siguri pe străzile din Timișoara din postura de bicicliști, indiferent că circulă pe piste sau pe stradă. Pistele de biciclete vopsite devin un patinoar când vine toamna, alunecă foarte tare din cauza umidității. Sunt frunze, nu se curăță deloc, se face o peliculă pe care nu ai cum s-o eviți și se produc accidente. Noi suntem deschiși la discuții, vreau să găsim împreună soluții. Cred că în cadrul Primăriei Timișoara ar fi bine să fie cineva care să înțeleagă mult mai bine problemele, un biciclist care să știe ce înseamnă să ajungi în siguranță dintr-un loc într-altul pe bicicletă”, a precizat Romina Faur.

Coordonatul „Verde pentru Biciclete” a mai declarat că „oamenii efectiv sunt în pericol” la Timișoara, asta în condițiile în care dacă bicicliștii aleg să pedaleze pe stradă pentru că pistele sunt umede, sunt în ilegalitate și nici nu sunt în siguranță.

Chestionarul privind calitatea pistelor de biciclete din Timișoara poate fi completat AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.