Principalul obiectiv pe care ALDE îl vrea realizat în Timiș te va...

Principalul obiectiv pe care ALDE îl vrea realizat în Timiș te va lăsa mască. Cum vrea Cucșa să susțină Timișoara pentru 2021 VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

marian-cucsa-1

Marian Cucșa, liderul ALDE Timiș, care a fost invitat, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, a anunțat care este principalul proiect pe care Traian Stancu, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș din partea partidului, și l-a propus să-l realizeze în următorii patru ani – o pistă de canotaj pe lacul Surduc.

Marian Cucșa a precizat că listele cu numele candidaților pentru alegerile parlamentare au fost finalizate. Astfel, pe primul loc la Senat este Petru Ehegartner, iar la Camera Deputaților – Marian Cucșa. Liderul ALDE Timiș spune că, deși Ehegartner nu a fost prea activ în partid în ultima perioadă, pentru că are probleme de natură personală, senatorul se va implica în campania electorală.

Întrebat de către moderatorul emisiunii care sunt principalele proiecte ale ALDE pentru județul Timiș, Marian Cucșa a declarat că vicepreședintele CJT, Traian Stancu, și-a propus „să lupte pentru pista de canotaj de la Surduc. Nu e atât de simplă precum pare realizarea pistei de canotaj, e vorba de un proiect european, e nevoie de destul de mulți bani pentru realizarea ei, balizele trebuie bine ancorate.


Pista de canotaj pe Surduc este principalul proiect asumat de Traian Stancu din partea ALDE. Dar ALDE a susținut și și susține și alte proiecte, precum legarea la patru benzi a drumului de acces din Dumbrăvița spre Giarmata de autostradă”.

Totodată, întrebat cum va susține cel mai important proiect al Timișoarei, acela de Capitală Culturală Europeană în anul 2021, dacă va ajunge în Parlamentul României, Marian Cucșa a răspuns vorbind despre un alt subiect. „Primul proiect pentru care mă voi bate în calitate de parlamentar este cel referitor la reglementarea legii în ceea ce privește persoanele cu dizabilități, care în fiecare an sunt chemate la evaluare. Sunt chemate în fiecare an și persoane care nu au un picior, de exemplu. Cred că această reglementare ține doar de normalitate. Sunt 10.000 de persoane cu dizabilități în Timiș care nu beneficiază de normalitate”, a explicat liderul ALDE Timiș.

Moderatorul emisiunii a repetat întrebarea referitoare la proiectul Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021, iar Marian Cucșa a precizat că „ALDE a semnat susținerea proiectului. Eu voi susține toate proiectele. Indiferent ce Guvern va fi, dacă vine o propunere benefică pentru cetățeni, mă voi bate pentru ea. Din fiecare domeniu alegem probleme reale și încercăm să le rezolvăm. Mai bine propunem mai puțin și facem, decât mai mult și să nu facem nimic, cum a făcut Nicolae Robu, a venit cu o întreagă listă de proiecte și a pus în schimb palmieri. Sunt mult mai multe proiecte pe care ALDE le va susține, în funcție de nevoile cetățenilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.