Protestatarul Şerdean anunţă că va cere anularea concursului pentru postul de city...

Protestatarul Şerdean anunţă că va cere anularea concursului pentru postul de city manager al Timișoarei. Ce nereguli acuză

1
DISTRIBUIȚI

primaria-timisoara

Doar doi oameni s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de city-manager al Timișoarei. Însă, fără a mai aștepta rezultatele concursului putem spune că mai mult ca sigur noul city-manager al capitalei Banatului va fi liberalul Robert Kristof, fost consilier al primarului Nicolae Robu și consilier local acum. Asta pentru că celălalt înscris în cursă, Lucian Mugur Șerdean, a fost eliminat din concurs, după analiza dosarului. Primăria susține că acesta nu a anexat toate actele necesare participării la competiția pentru postul vacantat de Sorin Drăgoi. Cunoscut ca un vehement contestatar al primarului Robu, protestatarul Șerdean a scris pe Facebook un text în care acuză că a fost nedreptățit. Redăm mai jos postarea integrală.

„Am o veste minunată pentru Timișoara aflată sub asediu tâlharilor și nesimțiților. Administrația Robu a găsit de cuviință să-mi respingă dosarul de participare la concursul de Administrator public pe motiv că nu am prezentat documente care să ateste vechimea în muncă sau în specialitatea studiilor și că nu am prezentat o declarație conformă privind antecedentele penale.


În primul rând, băi, tâlharilor și proștilor de șefi din primărie, angajată serviciului de resurse umane nu a avut curiozitatea să-mi frunzărească Carnetul de muncă că să vadă mențiunile din ea din care rezultă vechimea în specialitatatea studiilor, o a două obiecțiune se referă la HCL100/2016 care nu mai face nici o referire la vechimea în muncă, iar o a treia obiecțiune o am legată de faptul că am fost de 3 ori la primărie în perioadă înscrierii să întreb dacă actele sunt în regulă și nu mi s-a dat vreun răspuns și mai mult mi s-a refuzat ștampilarea cererii de înscriere în copie în care am trecut toate documentele și proiectele depuse. Referitor la DECLARAȚIA PRIVIND ANTECEDENTELE PENALE va informez, dragi nesimțiți din primărie, că dl. Prim-ministru Dacian Julien Ciolos a emis o ordonanța de urgență pentru că cetățenii României să nu mai fi călăriți de ticăloși și proști ca cei din Serviciul de resurse umane din Primăria Timișoara și care spune că autoritățile locale sunt obligate să ceară CAZIERUL JUDICIAR cu acordul persoanei în cauză. Pentru început, vă spun doar un sincer SĂ VA FIE RUȘINE! Îmi doresc foarte să devenim colegi și să va puneți serios pe treabă. În ciudă sutelor de mii de euro cheltuite de primărie cu perfecționarea funcționarilor se dovedește ineficiența acestor cursuri care mai degrabă au fost un huzur pe banii timișorenilor” s-a plâns Şerdean pe reţeaua de socializare.

Acesta a mai explicat pentru PRESSALERT.ro că va cere anularea concursului organizat de Primăria Timișoara și va depune o contestație legată de eliminarea sa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.