PSD Timiş şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare. Vezi cum arată PRIMA...

PSD Timiş şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare. Vezi cum arată PRIMA LISTĂ

2
DISTRIBUIȚI

liviu dragnea la timisoara psd (19)

Ca urmare a propunerilor venite din partea primarilor din judeţ şi a discuţiilor cu consilierii locali şi judeţeni, PSD Timiş a configurat lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare din iarna acestui an.

Conform surselor PRESSALERT.ro, pe prima poziţie pentru Camera Deputaţilor se află preşedintele executiv Călin Dobra. De altfel, faptul că Dobra va deschide lista pentru Camera Deputaţilor a fost anunţat în vara acestui an de preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu.


Următorii pe lista pentru deputaţi sunt: preşedintele PSD Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, şeful TSD Timiş – Alfred Simonis şi consilierul judeţean Adrian Pau.

Lista pentru Senat este deschisă de Eugen Dogariu, fost prefect al judeţului Timiş, care a demisionat recent din funcţia de subprefect pentru a candida pe lista PSD. Momentan, poziţia lui Dogariu pare bătută în cuie, însă rămâne de văzut cine va ocupa locul II pe lista pentru Senat. Despre faptul că este al doilea clasat pe lista pentru Camera Deputaţilor, Bîrsăşteanu a declarat că „eu nu m-am amestecat în sistemul de calcul. Ştiu că au avut loc discuţii cu primarii, consilierii judeţeni şi cei locali. Nu are importanţă pe ce loc te afli, important este să ajungi în Parlmanent ca să schimbi ceva. Nu vreau să ne cramponăm în jocuri de orgolii”. Trebuie să precizăm că Bîrsăşteanu are probleme cu ANI şi ar putea să fie însă exclus de pe listă.

Eugen Dogariu declară şi el că „ştiu că a avut loc o consultare cu primari şi consilierii judeţeni. Lista este în evaluare în funcţie de opţiunile lor. Lista PSD Timiş nu este una finală, varianta actuală urmând să fie trimisă la Bucureşti pentru aprobare”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.