REACȚIE PSD Timiș dezvăluie ce lege a cerut ”să fie schimbată special”...

REACȚIE PSD Timiș dezvăluie ce lege a cerut ”să fie schimbată special” actualul liberal Pirtea ca să candideze în 2014 din partea social-democraților

1
DISTRIBUIȚI

PSD - CONGRES

PSD Timiș a reacționat în urmă cu puțin timp la declarațiile de astăzi ale candidatului PNL, Marilen Pirtea, care a susținut că, după ce nu s-a înțeles cu PSD pentru a fi candidatul partidului în colegiul 3 Timișoara, finanțările pentru Universitatea de Vest ar fi avut de suferit.  În comunicatul de presă se spune că ”Marilen Pirtea a îmbrăcat mult prea repede haina politicianului de care s-a dezis de atâtea ori”.

Social democrații au confirmat faptul că ” în 2014, domnul Marilen Pirtea s-a aflat pe o listă scurtă a posibililor candidați ai Partidului Social Democrat pentru alegerile parțiale de pe Colegiul III Timișoara.


Atunci, rectorul Universității de Vest a îmbrățișat cu repeziciune ideea de fi parlamentar PSD, chiar dacă, spune acum, prin vene îi curge sânge de liberal. Această politică educațională, pe care astăzi o invocă, nu exista în 2014 la fel cum nu există nici astăzi. Pentru corecta informare, trebuie spus că domnul Marilen Pirtea a negociat candidatura în cadrul unei discuții la care a participat și premierul României de la acea vreme, domnul Victor Ponta. Poate mai important decât acest aspect este cel legat de una dintre condițiile puse de Marilen Pirtea pentru a candida: a solicitat, nici mai mult nici mai puțin, ca Legea să fie schimbată special pentru ca dânsul să poată ocupa concomitent funcțiile de rector al UVT și deputat PSD. Exact cum spune dânsul, politică educațională!”.

Pesediștii susțin că au fost mai multe întâlniri cu Pirtea și că rectorul nu a discutat decât cu conducerea centrală a partidului, după cum a afirmat – ”primele discuții au avut loc la Timișoara, iar la discuțiile de la București (au fost mai multe, nu doar una) au participat și reprezentanți ai PSD Timiș. Pentru acuratețea informațiilor, dacă este nevoie, se pot aduce și probe care să confirme aceste întâlniri”.

 

1 COMENTARIU

  1. Pai si pnl ul a schimbat legea sau nu pt candidatura domnului pirtea? De ce trebuie sa fim noi mai cu mot? Trebuia sa se gandeasca…ori rector, ori deputat..nu sa se roage de unul si de altu sa schimbe legea in favoarea lui. Foarte bine a facut psd ul ca nu a fost de-acord

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.