Ripensia Timișoara a obținut cu UTA II prima victorie de pe teren...

Ripensia Timișoara a obținut cu UTA II prima victorie de pe teren propriu în Liga a III-a. Ce rezultate au înregistrat celelalte echipe timișene în runda a 6-a

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia Timișoara a promovat oficial în Liga a III-a
Ripensia Timișoara a câștigat și acasă în C

FC Ripensia Timișoara a spart gheața pe Arena ”Ciarda Roșie” în acest sezon. Roș-galbenii au trecut de echipa secundă a celor de la UTA Bătrâna Doamnă cu 4-1 și au ajuns pe podiumul Seriei a IV-a. Nu a fost o rundă foarte bună pentru restul formațiilor din Timiș, doar CSM Lugoj a mai înregistrat un rezultat pozitiv.

A treia victorie în Liga a III-a și prima din fief-ul propriu a venit pentru ”Ripi” în urma reușitelor lui Semeniuc (min.


6), Zaluschi (26), Fl. Nanu (40 din penalty) și Mediop (65). Oaspeții de la UTA BD II au redus din diferență prin D. Lazăr la 2-0 pentru amfitrioni. Trupa pregătită de Remus Steop a ajuns astfel la 11 puncte în șase partide și se află la egalitate pe locul 3 cu Lugojul, formație cu golaveraj inferior. Trupa pregătită de Cosmin Petruescu a fost de altfel cealaltă echipă timișeană cu rezultat pozitiv în weekend: 1-0 cu Cetate Deva.

Ripensia a început în formula: G. Gkakos – Popa, Hecsko, Apro, Toma – Semeniuc, Zaluschi, Briciu, Nanu – Golda, Mediop. Au mai intrat: Olărescu, Francescu, Stoi și Ungureanu.

Restul grupărilor din cel mai vesti județ au cedat în corpore: ACS Poli II – Industria Galda 1-2, Millenium Giarmata – CSM Școlar Reșița 1-2 și Pandurii II – Mama Mia Becicherecu Mic 4-0. Pentru ”milenari” și ”pizzeri” situația e mai complicată, cele două ocupă ultimele două poziții în C4, cu două, respectiv doar trei puncte adunate. Echipa secundă a lui ACS Poli se află pe 5, cu 10 puncte. Național Sebiș e liderul seriei, cu 15 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.