Ripensia Timișoara urcă provizoriu pe podium în Liga a III-a. Vezi rezultatele...

Ripensia Timișoara urcă provizoriu pe podium în Liga a III-a. Vezi rezultatele și programul rundei 9 din Seria a IV-a

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia e în formă
Ripensia e în formă

FC Ripensia a obținut azi o victorie prețioasă în județul Alba în C4. Elevii lui Remus Steop s-au impus cu 1-0 în fața Unirii 1924 Alba Iulia și ocupă poziția a treia în clasament cel puțin până mâine când se dispută jocul echipei CSM Școlar Reșița.


Victoria roș-galbenilor a fost adusă de fundașul Ciprian Ștreangă în minutul 88.

Ripensia a început jocul disputat la Zlatna în formula G. Gakos – Luca, Hecsko, Apro, C. Toma – Semeniuc, Mânecan, Zaluschi, Ungureanu – Briciu, Golda. Pe parcurs au mai intrat Nanu, Olărescu, Vasiliu și marcatorul golului, Ștreangă. Fundașul veteran s-a aflat la doar a doua partidă oficială în acest sezon, revenind după o accidentare. El a marcat singurul gol al partidei cu două minute înainte de final din centrarea lui Nanu. La gazde a evoluat și ex-polistul Mircea Oprea, care l-a înlocuit pe Sulea spre final, atacant trecut și pe la ASU Poli.

Cu această victorie ”Ripi” a urcat moment pe ultima treaptă a podiumul din C4 cu 16 puncte. Timișorenii pot coborî în clasament în cazul în care CSM Școlar Reșița învinge mâine la Cermei și/sau dacă CSM Lugoj bate duminică pe terenul conjudețenei Mama Mia Becicherecu Mic.

Tot azi, ACS Poli II a suferit un eșec pe teren propriu, scor 0-1, cu liderul Național Sebiș. În timp ce Millenium Giarmata a trecut cu 2-1 de Pandurii II Tg. Jiu. Tot mâine se mai dispută duelul de Alba dintre Industria Galda și Performanța Ighiu. Toate jocurile au ora de începere 15.00. În runda următoare, a 10-a, ripensiștii primesc replica celor de la Mama Mia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.