„Roadele Toamnei”, în acest weekend la Muzeul Satului din Timișoara. Vezi ce...

„Roadele Toamnei”, în acest weekend la Muzeul Satului din Timișoara. Vezi ce artiști vor întreține atmosfera

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-86282208">

3-roadele-toamnei

O nouă ediție a tradiționalului eveniment “Roadele Toamnei”, care se desfășoară la Muzeul Satului Bănățean de un deceniu și jumătate, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în 8 și 9 octombrie.

Atmosfera de belșug al toamnei, plăsmuită cu ajutorul produselor specifice sezonului care se vor afla pe tarabele din incinta muzeului, va fi înviorată de asociația culturală „Vatra Banatului” și orchestra acesteia, cu Marcel Dumbravă și Florin Pascu la saxofon, Ciprian Untaru la trompetă, Ovidiu Burca la orgă, Puiu Janai la acordeon. Alături de aceasta, vor fi prezente solistele Liliana Samson, Oana Șeșin, Sara Bocșan, Adriana Coste, Simona Hrihor, Mădălina Trion și Raluca Varga, iar invitați speciali vor fi Vasile Conea, Adi Bihoi, Florin Comăniță și Carmen Luca.

Vizitatorii își vor putea umple cămările cu vinete, ardei și cartofi, vor găsi varză pentru murat, prune pentru magiun sau țuică și struguri de masă sau pentru vin dar nu vor lipsi nici șunca sau diferite brânzeturi de casă aduse din cămările gospodarilor bănățeni.

Intrarea este liberă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.