Robu: „Avem cele mai bune liste de candidaţi din judeţul Timiş”. De...

Robu: „Avem cele mai bune liste de candidaţi din judeţul Timiş”. De ce crede că politicienii necunoscuţi ajută la obţinerea de voturi

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu vot 1

Cu lista pentru Senat deschisă de un candidat incert şi cu mulţi mulţi politicieni mai puțin cunoscuți care vor intra în cursa pentru alegerile din iarnă, Nicolae Robu e convins că PNL Timiş are cei mai buni candidaţi la parlamentare.

„Nu cred că puteţi să ştiţi dumneavoastră cum o să voteze electoratul din Timiş un tânăr liberal (n. r. – Liviu Cocean, locul III pe lista pentru Senat). Dacă noi avem probleme de notorietate, atunci ce să mai vorbim de alţii. La alegerile parlamentare, candidaţii trebuie să nu atragă voturi negative, asta e exigenţa numărul unu.


Alegerile parlametare sunt alegeri politice şi lucrurile astea se întâmplă numai în cazuri izolate – şi eu am fost un astfel de caz – să ai candidaţi care personal iau un scor peste scorul partidului, cum am fost eu. Asta e situaţia peste tot la alegerile parlamentare, iarăşi vorbesc în termeni generali şi nu de filiala Timiş a PNL. Nu trage niciun candidat de la PSD lista PSD în sus. PSD îşi are scorul său, important este să nu iasă cu candidaţi care să reprezinte pentru noi şi pentru dumnevoastră şi pentru cetăţeni mingi ridicate la fileu. La fel şi pentru PNL asta este important. Or, PNL vine cu un rector de universitate, vine cu un senator care a dovedit că are calităţi pe relaţii internaţionale, vine cu un om care e foarte priceput în domeniul agriculturii, Balint Petrescu, vine cu Liliana Oneţ, o tânără care a avut funcţii importante şi pe care le-a onorat de fiecare dată şi aşa mai departe. Deci avem candidaţi foarte buni. Iar dacă alţii pretind că au candidaţi mai buni ca noi, cred că nu îi crede nimeni. Avem cele mai bune liste de candidaţi din judeţul Timiş şi cred că pot spune asta în mod detaşat şi asociind numele de pe listă unele cunoscute, altele necunoscute, dar care nu atrag voturi negative cu ceea ce înseamnă PNL în ansamblu şi cu ceea ce înseamnă administraţia locală liberală, cred că avem toate premisele să câştigăm alegerile, le-a explicat edilul jurnaliştilor care au comentat că pe listă ar fi mulţi nescunoscuţi, care ar putea trage partidul în jos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.