România, înghețată în Kazahstan. Ce bănățeni au evoluat în remiza seacă din...

România, înghețată în Kazahstan. Ce bănățeni au evoluat în remiza seacă din preliminariile CM 2018

0
DISTRIBUIȚI
Doar egal în Kazahstan pentru România. Foto: frf.ro
Doar egal în Kazahstan pentru România. Foto: frf.ro

”Tricolorii” nu au reușit să se impună pe incomodul ”sintetic” de la Astana. După ce a zdrobit Armenia, naționala României a părut fără vlagă în fața Kazahstanului. Un 0-0 fără multe ocazii și o campanie de calificare devenită și mai complicată pentru selecționata pregătită de Christoph Daum.

Antrenorul german i-a oferit azi debutul lui Alin Toșca în banda stângă a apărării, în timp ce pe dreapta timișoreanul Romario Benzar (FC Viitorul) pare că și-a ”cimentat” poziția în primul 11 al României. Al doilea bănățean intrat pe teren a fost Cosmin Moți, care l-a înlocuit pe accidentatul Dragoș Grigore, și el fost component al lui CFR Timișoara.


Celălalt timișorean din lot, Dorin Rotariu, a rămas doar pe bancă astăzi, la fel ca ex-polistul Iasmin Latovlevici, jucător născut la Moldova Nouă.

România a părut o echipă fragilă în fostul stat sovietic. Până la pauză doi jucători au fost schimbați pentru că acuzau accidentări în urma duelurilor cu jucătorii gazdă. Privitorii au avut parte de puține ocazii iar cea mai mare ratare le-a aparținut totuși ”tricolorilor”. În minutul 87 Stancu șutează din lateral și Pokatilov respinge în fața porții, dar Enache alunecă pe terenul atât de acuzat, și goalkeeperul respinge până la urmă balonul. În rest, ”galbenii” se pot plânge de câteva intervenții la limita regulamentului în careul advers.

Cu doar cinci puncte în trei jocuri cu formațiile de ”rang 2”, România așteaptă și rezultatele indirecte din această seară dintre Danemarca – Muntenegru și Polonia – Armenia. Următorul joc al ”tricolorilor” va fi pe teren propriu cu Polonia (11 noiembrie).

Kazahstan: Pokatilov – Besebekov, Akhmetov, Maliy, Logvinenko, Shomko – Muzhikov, Smakov,   Kuat (Tagybergen 86) – Bayzhanov (Nurgaliyev 66), Khizhnichenko (Murtazayev 82). Antrenor: Talgat Baysufinov.

România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Grigore (Moţi 26), Toşca – Hoban – Chipciu (Enache 46), R. Marin, N. Stanciu, A. Popa (Fl. Andone 84) – B. Stancu. Antrenor: Christoph Daum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.