Șefa PMP Timiș atac la lidera PNL: ”Dacă o întrebăm pe doamna...

Șefa PMP Timiș atac la lidera PNL: ”Dacă o întrebăm pe doamna Gorghiu unde e Jamu Mare probabil va crede că o întrebăm de…” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

ALINA GORGHIU LA PNL TIMISOARA 07_resize

Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș, a criticat, în această seară, la PRESSALERT LIVE, strategia marilor partide de a aduce candidați din București pe listele pentru parlamentare. Ținta principală a președintelui PMP Timiș a fost Alina Gorghiu, care candidează pentru Senat pe lista PNL Timiș.

”Eu am înțeles poziția lor, că e onorant ca președintele de partid să vină să candideze din Timiș. Nu știu cât de onorant e pentru timișeni. Dacă o întrebăm pe doamna Gorghiu unde e Jamu Mare probabil va crede că o întrebăm de prăjitură. Cred că trebuiau să aibă în vedere, să aducă în echipă, în primul rând oameni binecunoscuți timișenilor, oameni care își trăiesc viața în județul Timiș.


Nu am nicio problemă, doamna e de la Tecuci, nicio problemă, și eu sunt de la București și am făcut o alegere acum 13 ani să vin în Timișoara și am dat examenul privind intrarea în avocatură la Baroul Timiș, aici vreau să-mi întemeiez o familie, aici am prietenii. Asta cred că era extrem de important. Au mai fost oameni parașutați în județ după care au uitat complet de acest județ”, a declarat Roxana Iliescu la PRESSALERT LIVE.

Președintele PMP Timiș a criticat și programul preluat de PNL de la Dacian Cioloș, în condițiile în care spune că partidul care îl reprezintă a venit cu proiectele de lege care nu au fost băgate în seamă. ”Eu sunt un om nou în politică, dar doamna Gorghiu e de mai mult timp. Azi se îmbrățișează cu domnul Dragnea și spune: vai ce minunat cod electoral avem, după, nu mai e bun, atacăm la Curtea Constituțională. Azi se îmbrățișează cu doamna Gorghiu în frunte, privind adoptarea legii cu cele 102 taxe, să vedem ce se întâmplă la Curtea Constituțională, după ce votează în unanimitate, vine PNL și spune ce votează ăștia, că nu e predictibiltate… Noaptea minții, azi e într-un fel, mâine e în alt fel”, a mai spus Roxana Iliescu. Aceasta a amintit și de declarațiile de după alegerile locale când Gorghiu a susținut că PMP este ”un partid toxic” apoi ”umblau să facem alianțe”.

Roxana Ilieascu a anunțat că își dorește ca la alegerile parlamentare PMP să obțină un rezultat cu două cifre în județul Timiș.

2 COMENTARII

  1. Ia intreaba-ti doamna candidatul ce acum il ai pe lista deputatilor despre Jamu Mare, când a fost in comuna, pana la alegerile locale, când hop s-a trezit si el ca vrea primar.
    Oare nu vorbim despre acelasi lucru?

  2. A inebunit lupu sau rade ciob de oala sparta,tusea si jungiul ! ,,Proasta din Ferentari” rade de ,,diva din Militari” !!! Lasati Banatul in pace si pe banateni !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.