Schimbare legată de circulaţia pe strada Popa Şapcă. Ce planuri anunţă Primăria...

Schimbare legată de circulaţia pe strada Popa Şapcă. Ce planuri anunţă Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

popa spaca

Veşti bune pentru şoferii din Timişoara.


Primăria anunţă că are în plan o nouă măsură pentru reducerea aglomeraţiei zona centrală.

Instalarea semafoarelor inteligente, restricţiile de circulaţie din zona pasajului Jiul, dar şi cele impuse pe strada Popa Şapcă au transformat traficul din capitala Banatului într-o experiență de coşmar. Zi de zi, pe reţelele de socializare, apar poze cu cozi kilometrice la care şoferii trebuie să stea pentru a ajunge, într-un târziu, la destinaţie. Dacă unda verde pentru semafoarele inteligente ar trebui să fie funcţională de la 1 noiembrie, o altă schimbare este anunţată de la 15 decembrie.

„La Popa Şapcă încercăm ca până în 15 decembrie să dăm în folosinţă o nouă bandă de circulaţie. Încercăm. Vedeţi că vremea este extrem de păcătoasă, nu ştiu cu certitudine dacă vom reuşi, dar vă asigur că dacă vom reuşi mai devreme, în ziua în care va fi gata îi vom da drumul”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Amintim că pe strada Popa Şapcă se circulă cu restricţii din cauza lucrărilor de lărgire a carosabilului la patru benzi. Municipalitatea are în vedere şi lărgirea pasajului de cale ferată, pentru fluidizarea traficului în zona centrală.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.