Remiză FRUSTRANTĂ pentru SCM Politehnica. Steaua a plecat cu un punct de...

Remiză FRUSTRANTĂ pentru SCM Politehnica. Steaua a plecat cu un punct de la Timișoara după ce a fost condusă cu cinci goluri GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Poli și Steaua s-au blocat reciproc Foto: Adrian Pîclișan
Poli și Steaua s-au blocat reciproc Foto: Adrian Pîclișan

SCM Politehnica Timișoara a rămas cu doar o victorie în Liga Zimbrilor după șase runde. Handbaliștii alb-violeți au avut un nou duel aprins cu CSA Steaua București pe teren propriu și au irosit un avantaj de cinci goluri pentru a obține în final doar un egal, scor 26-26 (16-15).

Prima repriză cu bucureștenii a fost destul de echilibrată până spre final. Poli părea că se desprinde înainte de pauză, când Marjanovic a punctat pentru 15-11. Dar Steaua s-a apropiat rapid. În partea secundă ”filmul” s-a repetat. Același Marjanovic și-a dus echipa, de această dată, pentru prima dată la +5 în minutul 37. Din nou oaspeții au început să recupereze. În minutul 49 după ce Savic, înlocuitorul accidentatului de ultim moment – Zlatko Daskaloski, a salvat o minge din 7 metri și faza s-a repetat. Cu ratare și a doua oară, sala a ”explodat”. Mai mult, ”secundul” Atilla Horvath a fost eliminat pentru proteste. ”Concentrați” pe cuplul Dinu-Din, alb-violeții au fost egalați rapid. Steaua a trecut chiar temporar în avantaj când mai erau doar un minut și jumătate din meci, dar, la 26-26, cu sub 30 de secunde rămase pe tabelă, SCM Poli a avut ultimul atac și nu a profitat. Mingea fiind aruncată anapoda când timpul a expirat.

Pentru SCM Poli Marjanovic a fost cel mai bun marcator, cu 7 goluri, în timp ce steliștii au punctat cel mai des prin Dimitrijevic, autor a șase goluri. Timișorenii rămân cu doar 5 puncte în clasament și au la mijlocul săptămânii un joc aparent mai ușor, miercuri la Satu Mare.

SCM Politehnica Timișoara (marcatori): Lasica (4 goluri), V. Milosevic (2), Marjanovic (7), Lazarov (3), Fenici (4), Simovic (4).

Ovidiu Mihăilă, mulțumit cu punctul

Antrenorul Stelei, Ovidiu Mihăilă, era per total mulțumit cu remiza smulsă la Timișoara. ”Pot să spun că sunt mulțumit cu un punct. Din două moitve. Primul, la modul în care se desfășoară jocurile din acest campionat, cu atâtea rezultate mai mult sau mai puțin surprinzătoare. Fiecare punct câștigat în deplasare e foarte important și sunt convins că ne va ajuta la finalul sezonului regulat. Al doilea motive e faptul că am revenit în joc, pentru că am fost conduși la o diferență de cinci goluri.


Am schimbat anumite lucruri, ceea ce ne-a adus din nou în meci. Am reușit să scoatem un egal, mulțumitor pentru mine, deocamdată. Am anticipat puțin că sunt momente în care o să avem probleme. Am pregătit de acasă să-l luăm sub supraveghere pe Fenici. Cred că aici a fost cheia revenirii. Apărarea a mers, am greșit mult în atac, ceea ce le-a permis să înscrie pe contraatac”, a declarat Ovidiu Mihăilă.

Antrenorul gazdelor, Pero Milosevic, a fost de obicei așteptat timp îndelungat după partide pentru a oferi declarații. Astăzi reprezentanții mass-media au hotărât să plece după mai bine de 20 de minute de așteptare în sala de conferințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.