Singurul candidat de la București pe lista de la Senat, acceptat de...

Singurul candidat de la București pe lista de la Senat, acceptat de Robu în locul lui Vasile Blaga, anunțat astăzi

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si dan popa asteapta rezultate alegeri 2016 (2)

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, este mulțumit de faptul că a reușit să elimine din joc membrii BPJ care i-au pus bețe în roate la alcătuirea listelor pentru alegerile parlamentare. Robu spune că tot circul s-a desfășurat sub umbrela democrației. Astăzi, acesta a explicat că „ieri s-a făcut dovada că PNL este o filială de partid puternică şi unită, care înţelege că de fapt adversarii trebuie căutaţi în afara filialei şi care înţelege că ceea ce trebuie să facă membrii PNL Timiş este să se implice în campania electorală, astfel încât să câştigăm alegerile. Am avut un sentiment de satisfacţie, s-a constatat că într-adevăr BPJ şi un număr mare de primari, 36 fără mine, gândesc corect şi chiar vor să facem un rezultat frumos la alegerile extrem de importante care urmează”.

Edilul-şef a comentat şi pe marginea configuraţiei listei PNL pentru Senat.


„Nu am putut decide ieri asupra configurației finalei a listei de candidați, pentru că am fost sunat de doamna președinte Gorghiu să mai amânăm până săptămâna viitoare luarea unei decizii. Eu am spus vizavi de posibilitatea să vină cineva din afara filialei pe poziția care s-a vacantat prin retragerea domnului Vasile Blaga că nu e nicio problemă să o primim pe doamna Alina Gorghiu să fie candidat pentru Senat din partea PNL Timiș, chiar o invităm să fie candidat, dar nu suntem o filială căreia să-i impună cineva de la București un candidat”.

Întrebat dacă refuză ca locul I pentru Senat să fie ocupat de altcineva în afară de Alina Gorghiu, Robu a comentat că „în principiu noi nu o agreăm decât pe doamna Gorghiu. Nu știu ce mari personalități ar putea să apară în discuție, dar aici nu se va pune problema în termeni de impunere pentru că această filială este una din cele mai puternice din țară și își cere drepturile ei, iar unul din cele mai puternice drepturi este acela de a-și stabili candidații. Ați văzut că ne străduim, de multă vreme o facem, să venim în fața oamenilor cu liste curate, cu oameni care să nu mai reprezinte ținte pentru adversari și pentru mass-media. Sunt convins că săptămâna viitoare voi putea face cunoscute cele două liste de candidați cu fruntea sus. A nu se înțelege că îi vorbesc de rău pe cei pe care nu i-am agreat pe liste”.

1 COMENTARIU

  1. POPO-VICIU MASCARICIUL ….!
    CU ASA OAMENI-IN FUNCTII CHEIE- SE DORESTE CASTIGAREA ALEGERILOR IN TIMIS!?
    MA TEM CA O SA FIE UN DEZASTRU…PENTRU PENELE…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.