Sonatic în turneu prin țară: „Ne-am bucurat să descoperim că există un...

Sonatic în turneu prin țară: „Ne-am bucurat să descoperim că există un nucleu puternic în mişcarea studenţească“. Vezi câte concerte au susţinut în cinci zile

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia timişoreană Sonatic a susţinut un turneu naţional înglobat în acţiunea „Viitorul Implică Studenţii“,
Formaţia timişoreană Sonatic a susţinut un turneu naţional înglobat în acţiunea „Viitorul Implică Studenţii“,

Formaţia timişoreană Sonatic a susţinut un turneu naţional înglobat în acţiunea „Viitorul Implică Studenţii“, în cadrul căreia organizaţiile studenţeşti le cer candidaţilor din alegerile parlamentare din decembrie, dar şi partidelor politice, să îşi asume un set de 15 priorităti ale studenţilor.

„Turneul în sine a fost foarte greu – 7 concerte în 5 zile, la care am putea adăuga şi recitalul de sâmbătă, 15 octombrie, din semifinala GBOB România, desfăşurat la Casa Tineretului. Ajungem să apreciem cu atât mai mult trupele care au turneu 2-3 luni, fără zi de pauză.


Concertele trebuiau să aibă loc toate în aer liber, dar din cauza vremii nefavorabile, am ajuns să cântăm în locaţii foarte interesante pentru noi, şi anume la Bucureşti, am cântat în cantina studenţească, iar la Constanţa în aula Universităţii. Am evitat inundaţiile din zona Moldovei şi a trebuit să anulăm unul din cele două concerte în Iaşi, iar la Cluj exact după ultima piesă a început ploaia. Ne-am bucurat să descoperim că există un nucleu puternic în mişcarea studenţească ce gândeşte sănatos, şi are principii solide. Tot ce putem să ne dorim este ca ei să reuşească să transmită vibraţia pozitivă de care dau dovadă, cât mai multor colegi“, ne-a declarat Bogdan Racz, solistul trupei Sonatic.

La începutul acestui an, membrii trupei Sonatic au filmat un videoclip pentru piesa care dă titlul albumului lor de debut „Sunt“, în mai multe locuri publice din oraşul nostru. Filmările s-au lăsat cu peripeţii pentru membrii trupei, fiindcă au fost nevoiți să dea explicaţii reprezentanţilor Poliţiei Locale. În primăvara acestui an, trupa a lansat cel de-al doilea material discografic, numit „Iluzii“.

„În trei zile din cinci am ajuns la locaţie cu foarte puţin timp înainte de fi programat concertul, dar datorită unor oameni foarte faini, cărora trebuie să le mulţumim încă o dată (Cristian Maghiar, Bogdan Constantinescu, Roxana Elena-Szogi şi Mădălin Pătraşcu), am reuşit să fim gata montaţi pentru concert, de fiecare dată“, a mai adăugat solistul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.