Sorin Brîndescu după eșecul cu Sepsi: ”Sunt foarte supărat”. Ce a spus...

Sorin Brîndescu după eșecul cu Sepsi: ”Sunt foarte supărat”. Ce a spus tehnicianul oaspeților, Valentin Suciu, despre suporterii lui ASU Poli VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-sepsi-25
Sorin Brîndescu trebuie să îndeplinească și rolul de psiholog la ASU Poli

ASU Politehnica a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, scor 0-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Tehnicianul Sorin Brîndescu a vorbit despre greșelile pe care elevii săi le repetă meci de meci în Liga a II-a. Timișorenii par că așteaptă meciurile relativ mai ușoare din finalul turului.

”Sunt foarte supărat, cred că am jucat destul de bine, am controlat, dar din nou facem greșeli inexplicabile. Știu că ne lipsește experiența, maturitatea, dar facem greșeli impardonabile. În rest sunt mulțumit de ambiție, de dăruire, concentrare, dacă aveam mai multă inspirație la finalizare… Sunt multe de spus, mă opresc aici. Am mai discutat în cadrul clubului, psihologul trebuie să fie până la urmă antrenorul, la fiecare antrenament, ședință, întâlnire pe care o avem, în vestiar și pe teren. Mai sunt multe etape și sperăm să facem punctele pe care ni le-am propus. Trebuie să fim realiști, întâlnim echipe bune. Sperăm să facem punctele cu cine trebuie și cu cine trebuie ne întâlnim la finalul turului”, a declarat Sorin Brîndescu.

Astăzi a debutat în B pentru ASU Poli atacantul Darius Neamțu, sosit de la LPS Banatul prin intermediul grupelor de juniori împrumutate. A fost unul dintre puținele aspecte pozitive din jocul alb-violeților azi. ”E un jucător tânăr, cu potențial, l-am băgat pentru că probabil joacă mai degajat și are execuții foarte bune. Nu trebuie să punem presiune pe el.


Cu patru atacanți am forțat măcar egalarea, dacă nu am reușit când am controlat… asta e. Am încercat să scoatem maximum”, a mai spus Brîndescu.

Pentru Darius Neamțu a fost o săptămână specială după ce jucase și cu Pâncota în Cupă. ”Am fost peste Sepsi tot meciul, dar am greșit în apărare, foarte multe pase la advesar. Noi am avut ghinion în atac. Am spus că nu a fost niciun șut la poartă și am încercat să dau, că poate din noroc va intra. Nu a fost să fie. Mă simt foarte bine și am avut foarte multe emoții și în jocul cu Pâncota. Sper ca pe viitor să fie mai bine și pentru mine și pentru echipă… Nu mă așteptam să debutez, normal mai trebuia un an la juniori, nu mă așteptam să debutez așa repede la seniori în Liga a II-a”, avea să se destăinuie la final și tânărul jucător născut în 1998!

Antrenorul lui Sepsi, impresionat de suporteri

Sepsi Sf. Gheorghe și-a continuat forma bună din campionat pe seama bănățenilor. ”Nu pot să spun prea multe despre meci. A fost un meci de luptă, pe un teren foarte greu, foarte moale. Condiții grele de joc, mai ales că ambele echipe au fost angrenate și în Cupa României. Suntem în România până la urmă și nu ne permitem loturi de 30 de jucători. S-a acumulat oboseală, pentru noi a fost și drumul destul de lung, dar per ansamblu sunt mulțumit că am reușit să câștigăm”, a explicat Valentin Suciu, tehnicianul covăsnenilor.

Acesta a subliniat suportul de care se bucură ASU Poli din partea publicului. ”Atmosferă superbă, în toată cariera dacă m-am întâlnit de două ori cu așa suporteri. Îmi pare rău de ei că echipa pe care o susțin nu se ridică la nivelul dânșilor. Noi ne-am îndeplinit obiectivul. Fiecare joc ale istoricul lor, eram pregătiți că ne așteaptă în primul rând o atmosferă frumoasă, dar care ne poate trage înapoi. Știam că jucătorii gazdă vor fi împiniși de suporteri. S-a și văzut, dar pot să spun că azi am câștigat cu șansă, dar cu experiență. Jucătorii experimentați și-au făcut treaba în teren. Cu ce am jucat până acum Timișoara are potențial. Au jucători buni, tineri, le lipsește, cred eu, încrederea. Dar pe viitor se pot așeza lucrurile aceștia. Mi-aș dori mai ales pentru suporterii pe care-i au”, a conchis Suciu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.