Sorin Grindeanu anunță reluarea discuțiilor despre preluarea Aeroportului Internațional Timișoara de către...

Sorin Grindeanu anunță reluarea discuțiilor despre preluarea Aeroportului Internațional Timișoara de către Consiliul Judeţean Timiş

1
DISTRIBUIȚI

aeroportul timisoara mic p

Discuţiile despre preluarea Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara de către Consiliul Judeţean Timiş vor fi reluate, a anunţat preşedintele CJ Timiş, Sorin Grindeanu.

„Vom relua demersurile pentru trecerea Aeroportului Internațional Timișoara de la Ministerul Transporturilor la Consiliul Județean Timiș.


Acest fapt este cuprins în strategia noastră de dezvoltare. Exceptând Aeroportul Otopeni, cel din Timișoara este singurul aeroport care nu este în domeniul și administrarea autorităților locale”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ultimele declaraţii oficiale pe acest subiect au fost făcute de fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, în 2015, în timpul unei vizite la autostrada Timişoara – Lugoj. „Nu ştiu dacă se doreşte asta. După cum ştiţi, mai sunt doar trei aeroporturi în administrarea ministerului Transporturilor, Timişoara este unul din ele şi poate fi considerat şi strategic la nivelul zonei de vest. Sunt probleme similare la nivelul aviaţiei cam în toată ţara şi ele sunt prevăzute a fi abordate după ce scăpăm de acest carambol cu bugetul. Deci aviaţia urmează la rând”, a spus Dan Costescu pe vremea când CJ Timiş era condus de Titu Bojin.

1 COMENTARIU

  1. Vrea CJT aeroportul Traian Vuia sa il foloseasca ca vaca de muls. Vad ca merge foarte bine asa ca vor banii rezultati din activitatile aeroportuare! Aeroportul va avea aceeasi soarta precum casa de oaspeti a lui Ceausescu de pe blv. Loga adica FALIMENTUL! La imobilul din blv. Loga CJT a cedat actiunile unui mafiot italian pentru ca vezi doamne nu aveau bani de renovare asa ca de 10 ani avem o ruina! Se doreste azi copy-paste si pentru aeroportul Traian Vuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.