Specialiști Google vin la Timișoara pentru a sta de vorbă cu tinerii....

Specialiști Google vin la Timișoara pentru a sta de vorbă cu tinerii. Ce vor să-i învețe gratuit

0
DISTRIBUIȚI

google

Studenți de la Universitatea Politehnica și de la Universitatea de Vest din Timișoara pot participa gratuit, în această săptămână, la o acțiune inedită. Astfel, specialiști Google vin la cele două universități de stat din capitala Banatului pentru a sta de vorbă cu tinerii pasionați de promovare online, și nu numai.

Ce pot învăța tinerii de la specialiștii Google

Cursul intitulat „Atelierul digital” are loc marți, de la ora 18.30, la Universitatea Politehnica, și miercuri, de la ora 18.00, la Universitatea de vest.


Seminarul va fi susținut de traineri certificați Google, care vor discuta cu tinerii participanți, printre altele, despre tehnicile și uneltele de promovare online.

La eveniment se pot înscrie tineri cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, care vor avea ocazia să învețe mai multe despre cum pot să-și construiască o prezență online, cum să realizeze un website, cum să-l promoveze, noțiuni de SEO sau despre rețelele de socializare.

„Durata unui curs este de trei ore, după care participanții vor aprofunda cunoștințele pe o platformă online, unde vor susține o serie de teste, iar la final vor obține o diplomă certificată de Google și IAB Europe. Această diplomă este recunoscută de toți angajatorii din Europa”, transmit reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.