Teza de doctorat a lui Nicolae Robu, supusă testului antiplagiat. Ce se...

Teza de doctorat a lui Nicolae Robu, supusă testului antiplagiat. Ce se întâmplă în următoarea perioadă VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

A copiat sau nu Nicolae Robu în teza sa de doctorat? Aceasta este întrebarea la care promit să răspundă consilierii locali Adrian Orza – independent și Alfred Simonis – PSD. Inițiativa i-a aparținut lui Orza, care după vizita președintelui României, Klaus Iohannis, la Timișoara a postat pe Facebook un text prin care cerea ca Nicolae Robu, alături de alți lideri din politica locală să își facă publice tezele de doctorat, pentru a demonstra că nu au plagiat.


Reacția edilului-șef la adresa lui Orza a fost una dură, însă consilierul a fost invitat să citească lucrarea care se află în biblioteca Universității Poltehnica Timișoara.

„Îl felicit pe domnul Orza pentru acest demers. Am discutat cu dânsul după postarea aceea pe Facebook. În perioada următoare cu domnul Orza, sper să accepte, și cu alți colegi, vom încerca să demarăm această analiză a tezei de doctorat și așa e la modă cu doctoratele, pentru că sunt absolut convins că vom avea surprize. Am avut o discuție cu domnul Orzăasă găsim o soluție cum se poate verifica. Am înțeles că lucrarea domnului Robu este mai veche trebuie făcută un fel de extragere, de transformare a documentelor, nu este imposibil de făcut. Ne vom ocupa de această lucrare, sper să fie până în alegeri, dar nu e neaparat o miză, că nu o facem în scop electoral. Dacă e înainte, bine, dacă e după, foarte bine cred că domnul Robu ar fi extrem de mulțumit că facem această analiză pentru că fiind extrem de mulțumit pe ceea ce a făcut în acea lucrare va fi extrem de mulțumit să dovedească prin vocea noastră că este o… . Vă spuneam că trebuie să achiziționăm acel soft și să apelăm la specialiști. Nu vă așteptați să fac eu analiza tezei de doctorat”, a declarat Alfred Simonis, care a fost invitat în această seară la PRESSALERT.LIVE.

1 COMENTARIU

 1. chestia cu doctoratele a luat-o complet razna in romania!
  ai ceva de inovat, nu ai( o lucrare de doctorat!) da-i inainte…
  am vazut recent la univ de vest o lista de vreo 12 profi, conf asist etc doar la catedra de matematici TOTI cu doctorate…( este obligatoriu)!
  la fel la toate facultatile de pe cuprinsul tarii…o adevarata frenezie i-a cuprins pe toti !
  acum, vine vremea sa fie luate la mana si studiate pe indelete…
  scapa cine poate( a se citi scapa de ele…).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.