Timișorean aflat la volanul unui BMW, prins pe autostradă cu VITEZĂ de...

Timișorean aflat la volanul unui BMW, prins pe autostradă cu VITEZĂ de avion. Vezi ce a pățit

1
DISTRIBUIȚI
<


p>pistol-radar

Agenții din cadrul Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale au prins, astăzi, pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, șoferul unui BMW care circula cu o viteză extrem de mare. În zona kilometrului 474 al autostrăzii A1, un bărbat de 36 de ani, din Timișoara, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 211 km/h, anunță cetateanul.ro.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.125 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile”, se arată în comunicatul IGPR.

 

1 COMENTARIU

  1. De ce i-au dat amendă? De ce i-au suspendat permisul? Abia avem o amărâtă de jumate de sfert de autostrada si nici pe aia nu ai voie sa mergi repede. Ăsta este scopul unei autostrăzi! Să mergi cât ține mașina!!! In Germania se poate dar la noi iarăși e altfel. In Germania nu se plătește vigneta deloc, dar noi care abia avem drumuri pt căruțe plătim de ne iasă pe ochi.În țara asta totul e pe inversul logicii! Faceți autostrăzi bă hoților si terminați cu amenzile astea cretine! Când trebuie să dați amenzi sunteți degeaba. În mijlocul Timișorii a trecut un turbat așa tare pe lângă mine peste linia continuă ca mi-a spart un geam lateral cu ceva piatră ce a prinși sub roți. Am sunat la poliție si milițianul mi-a zis că dacă nu stiu că trebuie să sun la asigurări poate ar trebui sa ma întrebe pe mine dacă am permis. Mă rog….inversul logicii! Altele sunt problemele nu că a mers ăla cu 211 km la oră care sincer nici nu e vreo viteză!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.