Timișorenii care au realizat imprimanta ce printează organe umane ar putea primi...

Timișorenii care au realizat imprimanta ce printează organe umane ar putea primi premiul pentru cel mai bun startup al anului din estul Europei. Cum îi poți ajuta să câștige

0
DISTRIBUIȚI

imprimanta 3d bio

Timișorenii de la Symme3D, care au realizat bio-imprimanta 3D ce poate printa urechi sau nasuri, au fost nominalizați în cadrul unei competiții de startup-uri din centrul și estul Europei, la categoria „Startup-ul anului”.

De asemenea, și Anna Maria Radu, responsabilă de managementul reputației Symme3D, are mari șanse câștige marele premiu la categoria „Cea mai influentă femeie”, fiind nominalizată în cadrul aceluiași concurs.


Anna Maria Radu este absolventă a Facultății de Științe ale Comunicării de la Universitatea Politehnica din Timișoara și practician PR & comunicare în industria IT.

Timișorenii pot contribui la calificarea Anei, dar și a echipei Symme3D în etapa globală a competiției votând pe site-ul Central European Startup.

Symme3D este un producător local de tehnologii de printare 3D avansate. La sfârșitul acestei luni, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș le va oferi un premiu pentru cel mai bun startup al anului din județul nostru, în cadrul evenimentului Topul Firmelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.