Timișorenii cu suflet mare, încurajați să cumpere o broșă în formă de...

Timișorenii cu suflet mare, încurajați să cumpere o broșă în formă de floare de colț pentru un prânz cald donat copiilor săraci, înainte de Balul Vienez

0
DISTRIBUIȚI

balul vienez de la timisoara

Organizatorii Balului Vienez din Timișoara îi invită pe oamenii cu suflet mare, și în acest an, să facă o faptă bună pentru copiii săraci. Astfel, cu cinci săptămâni înainte de evenimentul care va avea loc pe data de 25 noiembrie, a fost lansată campania caritabilă „O floare de colț pentru un prânz cald”.

Mesele calde vor ajunge la 500 de copii săraci

Prin urmare, în schimbul unei donații de minim 10 lei, cost ce reprezintă prețul unei mese calde pentru un copil defavorizat, se poate achiziționa o broșă în formă de floare de colț. Timp de o lună, broșele cu florile de colț vor fi distribuite de tinerii voluntari prin diferite puncte de distribuție.

Toate donațiile obținute în urma distribuirii floriilor de colț vor asigura o masă caldă unui copil defavorizat social din cele trei centre ale Fundației United Way Timișoara.


Anul trecut, campania a durat trei săptămâni, timp în care s-au distribuit 2.200 de broșe. Anul acesta, organizatorii și-au propus să distribuie 5.000 de broșe și astfel să se asigure 5.000 de mese calde acestor copii săraci.

„Suntem recunoscători fiecărui timișorean și fiecărei companii și instituție care au înțeles ce înseamnă generozitatea și au decis să se alăture acestei campanii caritabile. În pragul sărbătorii de Crăciun, acest gest contează enorm pentru cei 500 de copii cu care lucrăm în centrele noastre din Timișoara. În numele lor vă mulțumesc”, a declarat Ada Gabor, manager United Way Timișoara.

Floarea de colț a făcut deja bine înainte de a fi distribuită. Anul acesta broșele au fost confecționate de mame provenind din familii monoparentale cu mulți copii, prin intermediul unei asociații care organizează programe de integrare socială pentru persoane aflate în dificultate.

Balul Vienez de a Timișoara a luat ființă în anul 2012 ca și eveniment cultural caritabil menit să adune împreună comunitatea oamenilor de afaceri vorbitori de limbă germană alături de oamenii de afaceri autohtoni pentru ca împreună să susțină o cauză socială. Banii strânși la acest eveniment se îndreaptă spre proiectele susținute de organizația internațională United Way Romania, filiala de Vest.

Prin programul educațional oferit de Fundația Balul Vienez de la Timișoara, în cei patru ani de existență, peste 1000 de tineri și copii au fost inițiați în arta dansului, a manierelor de societate și a istoriei locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.