Tinerii din Timiș care au terminat studiile și nu reușesc să se...

Tinerii din Timiș care au terminat studiile și nu reușesc să se angajeze, așteptați la Bursa locurilor de muncă. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
locuri de munca
La Timișoara are loc o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă vine în sprijinul tinerilor din județul Timiș care au terminat studiile în acest an, dar nu și-au găsit un loc de muncă.


Astfel, joi, 20 octombrie, începând cu ora 09.00, la Casa Tineretului va fi organizată o nouă ediție a evenimentului Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

La târgul de la Casa Tineretului sunt așteptați să participe absolvenții de învățământ de orice nivel, precum și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș informează agenții economici care angajează absolvenți promoția 2016, că pot beneficia de subvenționarea locului de muncă în baza Legii76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă”, transmite AJOFM Timiș.

Firmele care doresc să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pot trimite oferta de joburi disponibilă până în data de 17 octombrie, participarea fiind gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.