Tinerii din Timișoara au skatepark. Cine l-a donat și ce trebuie să...

Tinerii din Timișoara au skatepark. Cine l-a donat și ce trebuie să facă primăria FOTO

0
DISTRIBUIȚI
skatepark
Un skatepark demontabil a fost donat Primăriei Timișoara.

Ce nu poate să facă Primăria Timișoara, realizează organizatorii unui festival de cultură urbană care a avut loc recent în Parcul Rozelor. Este vorba de inițiatorii „Vest Fest”, care au donat un skatepark demontabil tinerilor din capitala Banatului pasionați de sporturi extreme. Acum, Primăria Timișoara trebuie să accepte donația, dar și să găsească o locație în care acesta va fi amplasat.

În cadrul festivalului care a avut loc în perioada 7-8 octombrie, în Parcul Rozelor, au participat aproximativ 7.000 de tineri, care au luat parte la o serie de activități, printre care și o activitate de skateboarding.

„Pe această cale am realizat un skatepark demontabil, din lemn, de aproximativ 20 de metri lungime și 5 metri lățime, care a fost amplasat în zona de festival și care a fost foarte apreciat de comunitatea de skateri din Timișoara. După ce am purtat discuții cu acești tineri, am aflat că un skatepark reprezintă o nevoie a acestora deoarece locurile unde își pot manifesta această pasiune nu prea sunt. Întrucât dorim să ne implicăm și în viața comunității, am decis să donăm acest skatepark municipalității. Acesta va fi amplasat într-o locație aleasă de comun acord cu comunitatea de skateri”, transmit organizatorii festivalului „Vest Fest”.

Cei care au donat skatepark-ul municipalității spun că au depus o adresă oficială către Primăria Timișoara „urmând să se parcurgă procedurile necesare pentru acceptarea donației”.

Vă reamintim că Timișoara nu are un skatepark.


De altfel, tinerii pasionați de senzații tari au organizat, în această primăvară, și o acțiune de protest, nemulțumiți fiind de faptul că municipalitatea nu le construiește un skatepark.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.