Toate funcțiile de șef ale noilor direcții din Consiliul Județean Timiș, scoase...

Toate funcțiile de șef ale noilor direcții din Consiliul Județean Timiș, scoase la concurs. Vezi de unde se așteaptă candidați

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis (6)

Cu noua organigramă votată de aleșii județeni, președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, a anunțat că în curând se vor organiza concursuri pentru ocuparea posturilor de șefi. Specialiștii care vor să lucreze în cadrul CJ Timiș sunt așteptați să aplice, iar la concurs pot veni chiar și şefii din Primăria Timișoara.

„S-au demarat toate procedurile interne, inclusiv astăzi am semnat tot felul de informări către angajați pentru a începe să populăm această organigramă. Va intra efectiv în funcţiune după ce se parcurg pașii legali.


Cred că s-a și trimis către Prefectură, sunt cinci zile. Sunt lucruri care țin de orice hotărâre adoptată de consiliul județeam. Eu cred că săptămâna viitoare se va intra efectiv în noua organigramă urmând ca pașii legali pe care îi au fiecare din funcționarii publici să fie parcurși așa cum am spus din perspectiva legii. Sunt termene în care în 30 de zile pot să accepte sau nu oferta instituțională pe care o facem. Dacă nu, ne despărțim, iar dacă acceptă, foarte bine. Din perspectiva celor două insituții care și-au pierdut calitatea de personalitate juridică ADETIM și Direcția de Drumuri, efectiv instituțional se va intra săptămâna viitoare, după ce se parcurge chestia asta cu prefectura”, a explicat şeful CJ Timiş.

Despre noii șefi care vor fi impuși la direcțiile stabilite prin noua organigramă, Grindeanu a comentat că dacă „v-ați uitat cu atenție pe organigramă, prima linie, cea legată de director general e vacantă. Urmează concursuri. Sigur că vor fi ocupate conform legii prin delegație, dar vor urma concursuri în perioada următoare parcurgând pașii impuși de lege, anunțuri la ANFP și așa mai departe. Vorbim de funcționari publici. Cred că în proporție de 80% fie că vorbim de Direcția Generală Tehnică, Direcția Generală de Patrimoniu, de Dezvoltare, Direcția Generală Economică sau Direcția de Control, toate aceste funcții sunt vacante așa că o să fie concurs”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.