Traficant de droguri, capturat chiar pe fâșia verde de la granița cu...

Traficant de droguri, capturat chiar pe fâșia verde de la granița cu Serbia în timpul unei tranzacții. Ce au găsit polițiștii de frontieră asupra lui

0
DISTRIBUIȚI

droguri-02

Nu doar țigările și alcoolul fac obiectul „comerțului” ilegal la granița dintre Serbia și România. Noaptea trecută, în județul Caraș-Severin, un tânăr de 19 ani a fost prins chiar în timp ce prelua un pachet de la un cetățean din țara vecină.

Potrivit polițiștilor de frontieră, tânărul s-a dat jos de la volanul unei maşini şi s-a întâlnit, la linia de frontiera, cu o persoană care a venit de pe teritoriul statului vecin, a luat un pachet și s-a întors la autoturism. Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor, efectuând somaţia legală prin voce.


Conducătorul autoturismului s-a supus somaţiei, moment în care
a fost imobilizat, iar cealaltă persoană, venită de pe teritoriul statului Republicii Serbia, a fugit pe teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că barbatul reținut este un cetăţean român, in vârsta de 19 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, asupra lui fiind găsite două pachete ce contineau o substanta de culoare cenuşie-maro, acesta recunoscând că în cele două pachete se află droguri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul sau exportul de droguri de risc, fără drept. Totodata, au fost informate autoritatile sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului. Cetăţeanul român a fost prezentat, în cursul zilei de azi, procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroului Teritorial Caraş-Severin, în vederea continuării cercetărilor, iar substanţa găsita asupra lui a fost trimisă spre expertizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.