Trei independenţi în cursa pentru alegerile parlamentare. Vezi cine sunt cei care...

Trei independenţi în cursa pentru alegerile parlamentare. Vezi cine sunt cei care vor lupta contra marilor partide politice din Timiş

2
DISTRIBUIȚI

vot generic

Partidele din Timiş şi-au depus, în cursul acestei săptămâni, listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Dacă liderul PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce doreşte un scor de 40%, PNL Timiş vrea să câştige patru mandate de deputaţi şi două de senator. Şi formaţiunile mai mici, precum ALDE sau PMP şi-au depus listele cu candidaţi la BEJ. Cele două partide de dreapta speră şi ele la câte două madate de deputat şi unul de senator.

În cursa pentru un mandat de deputat vor intra și trei independenți. Este vorba despre fostul consilier local Petrică Folică, fost membru PP-DD și PNL, inventatorul Remi Rădulescu, fost membru ALDE Timiș, și Rodica Barna. Inventatorul Remi Rădulescu și-a anunțat candidatura și pe Facebook, în vreme ce Petrică Folică a început să își facă deja campanie electorală.

„Dezamăgit de partidele politice care sunt la putere, am luat decizia de a încerca să candidez ca independent la alegerile parlamentare pentru funcția de deputat.


Partidul meu sunt bănățenii. Indepedenții pot constitui o forță în Parlament, care să susțină proiecte pentru oamenii din zonele în care au fost votați. Dacă în fiecare județ, în urma votului, ar fi trimiși în Parlament 2 independenți s-ar forma un grup de 84 de independenți, număr care ar putea asigura susținerea proiectelor pentru zonele în care au fost votați. Democrația înseamnă dreptul la autodeterminare. Pentru ca la alegerile parlamentare să existe o alternativă la partidele politice penale, e necesar să avem candidați independenți onești. Eu am demonstrat timișenilor că pot, de unul singur am oprit furtul din patrimoniul nostru”, şi-a informat Folică prietenii de pe Facebook.

Amintim că pentru alegerile parlamentare din acest an, cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate au la dispoziție posibilitatea de a se înscrie în Registrul electoral, inclusiv cu opțiunea votului prin corespondență, începând din 1 aprilie 2016 și până la data expirării a 48 de ore de la data începerii perioadei electorale.

2 COMENTARII

  1. Bafta multa pentru dl. Remi Radulescu! Timisul se poate mandri cu un om educat, care ne face cinste in tara si strainatate prin inventiile sale, prin comportamentul sau elegant si distins! Membru al PNL Timis inca din anii 1990! Liberal devotat neamului sau romanesc si Banatului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.