Trei tineri condamnați la închisoare, prinși într-o singură zi de polițiștii timișeni....

Trei tineri condamnați la închisoare, prinși într-o singură zi de polițiștii timișeni. Vezi ce pedepse au de ispășit

0
DISTRIBUIȚI

Detinuti la Penitenciarul din Botosani, luni, 26 ianuarie 2009.(Catalin Onofrei/Botosani/NewsIn FOTO)

Doi hoți și un șofer iresponsabil condamnați la pușcărie au fost prinși de polițiștii timișeni și introduși în penitenciar. Aceștia au între 24 și 25 de ani și au fost condamnați pentru faptele lor.

Ieri, în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timișoara.


A fost depistat un tânăr, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la un an și două luni de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Tot ieri, dar în jurul orei 17.15, polițiștii orașului Recaș au depistat un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Arad, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani și trei luni, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Și polițiștii orașului Deta au depistat, pe raza localității Liebling, un alt tânăr, de 25 de ani, condamnat la închisoare. Acesta are de stat doi ani și opt luni după gratii pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză au fost introduse în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.